Νικολίνα Μαρίνου: Ιστορία γράφουν οι παρέες και όχι τα παρεάκια...

Έχω την τιμή να κατέχω από την προηγούμενη εβδομάδα την θέση της Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας. Στις εκλογές που προηγήθηκαν μια δεμένη και δοκιμασμένη στο…

9cd2cb889169a778a3923d38e62645d7_L
Έχω την τιμή να κατέχω από την προηγούμενη εβδομάδα την θέση της Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας.
Στις εκλογές που προηγήθηκαν μια δεμένη και δοκιμασμένη στο χρόνο παρέα ΟΝΝΕΔΙΤΩΝ – ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ, γύρισε απ’ άκρη σ’ άκρη το Νομό μας. Μίλησε με φίλους και γνωστούς, κινητοποίησε στελέχη της παράταξης και ενέπνευσε νέα στελέχη να ασχοληθούν με τη νεολαία της Ν.Δ.
Ήταν ένας ωραίος αλλά και δύσκολος αγώνας. Ωραίος γιατί ανακαλύψαμε τη δύναμη της ομάδας και των κοινών οραμάτων για το μέλλον.
Δύσκολος γιατί στο δρόμο συναντήσαμε όλες τις παθογένειες που συρρικνώνουν τον χώρο μας.
Ευτυχώς, στο τέλος κέρδισε, με εκκωφαντική διαφορά και παρά τους περί του αντιθέτου ψιθύρους, η ομάδα, η πίστη στα κοινά ιδανικά, ο κοινός και ανιδιοτελής αγώνας για μια ισχυρή και αδέσμευτη νεολαία της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία.
Οι νέοι του Νομού μας προσήλθαν στις κάλπες και επιβράβευσαν με ηχηρό τρόπο όλη την προσπάθειά μας και με ανέδειξαν Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας. Σε όλους αυτούς, απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ και με μεγάλο σεβασμό υπόσχομαι να προσπαθήσω να σταθώ αντάξια των προσδοκιών τους, σε έναν δύσκολο αγώνα για την παράταξη αλλά και τη χώρα.
Σε όλους τους άλλους, τείνω χείρα φιλίας και συνεργασίας, γιατί σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Ελπίζω και είμαι σίγουρη ότι θα διαψεύσω κάθε δυσπιστία τους και όλοι μαζί, σαν μία παρέα, θα κάνουμε την ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας ακόμα μεγαλύτερη.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου : Ιστορία γράφουν οι παρέες και όχι τα παρεάκια…
Νικολίνα Γ. Μαρίνου