Με τεράστια επιτυχία οι 1οι παιδικοί αγώνες στίβου «RUN&FUN – τρέχω και χαμογελώ για καλό σκοπό»

DSC02429Για πρώτη φορά στο Αγρίνιο  και με τεράστια επιτυχία διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή, 3 Απριλίου 2016, στο ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης»  οι 1οι  Παιδικοί  Αγώνες  Στίβου  «Run&Fun –Τρέχω και Χαμογελώ για καλό σκοπό».

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου και ήταν ενταγμένοι στο ευρύτερο πρόγραμμα εκδηλώσεων με τις οποίες τιμώνται τα 70 χρόνια ιστορίας της.

DSC02424Στους αγώνες , που είχαν και φιλανθρωπική στόχευση, συμμετείχαν  Ακαδημίες Στίβου από τους νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας. Ειδικότερα συμμετείχαν, με 390 μικρούς αθλητές και αθλήτριες,  τα  Σωματεία: Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ευζήν, Φίλανδρος Aθλητικός Σύλλογος Λευκάδας, Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας, Αγέλαος Γυμναστικός Σύλλογος Ναυπακτίας , Λεπάντο Runners, Αθλητικός Σύλλογος ΛΕΩΝ Μεσολογγίου και Αθλητικός Σύλλογος Αιτωλικού Γρηγόρης Λιακατάς.

DSC02434Το στάδιο πλημμύρισε από τους εκατοντάδες αθλητές και πλήθος θεατών που τους ενθάρρυνε.  Αρχικά ,σε κλίμα συγκίνησης,  έγινε παρέλαση όλων των ομάδων ενώ ακολούθησε ο όρκος του αθλητή όπως ακριβώς γινόταν στην αρχαιότητα μετά την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων,  προκειμένου τα παιδιά να νιώσουν το αληθινό νόημα των αγώνων.  Ακολούθησαν τα αγωνίσματα όλων των κατηγοριών ενώ οι αγώνες ολοκληρώθηκαν  με τις σκυταλοδρομίες των ομάδων.

DSC02481Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στους αγώνες και ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και τους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά τους στη διεξαγωγή των αγώνων.  Υπογραμμίζει εξάλλου πως η συγκινητική ανταπόκριση  επιβάλλει ως στόχο την καθιέρωση του αγώνα  RUN&FUN.

DSC02492Συγχαίρει εξάλλου την προπονήτρια των ακαδημιών της Ελένη Νικολοπούλου  για την ιδέα, το σχεδιασμό ,τη διοργάνωση και  την επιμέλεια  των αγώνων καθώς και τους προπονητές της Παναγιώτη Κουτσιαύτη και Μπάμπη Ποσονίδη  για τη συμβολή τους  στη διεξαγωγή  τους.

DSC02496