Υπολογίζεται ο Μαρκόβσκι

Υπολογίζεται ο Μαρκόβσκι

Ατομικό πρόγραμμα έκανε χθες ο Μάρκο  Μαρκόβσκι, ο οποίος παρουσίασε πρόβλημα στο πόδι (οίδημα στα δάκτυλα)  χωρίς να  εμπνέει ανησυχία ως προς την συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία των κυανοκίτρινων  για τον αγώνα της Κυριακής προχωρά με κάποια γνωστά προβλήματα παικτών να απασχολούν  το Ματζουράκη. Ο Κλέσιο βρίσκεται ακόμα στη Μοζαμβίκη   και  η απουσία των τιμωρημένων Κέβιν, Μύγα είναι δεδομένη. Ο Ισπανός έχει και τραυματισμό, αλλά χθες ακολούθησε  το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της προπόνησης. Κάτι ανάλογο έγινε και με τον… ξεχασμένο Αλεξίεβιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται για  την Κυριακή.

Ασκήσεις τακτικής, ασκήσεις συνεργασίας και ασκήσεις πίεσης, περιλάμβανε η χθεσινή προπόνηση για τους υπόλοιπους που την ακολούθησαν και η σημερινή προπόνηση θα γίνει πάλι στις 11.30 το πρωί.

Ως  καταστροφή  χαρακτήρισε ο Κωστούλας τυχόν  ποδοσφαιρικό «grexit» σε δηλώσεις του  στο gazzetta.gr κι ενώ τόσο ο υφυπουργός  Σταύρος Κοντονής, όσο και η ηγεσία της ΕΠΟ δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση. Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού διατύπωσε την άποψη πως οι άνθρωποι της ΕΠΟ οφείλουν να κάνουν πίσω σε ορισμένα πράγματα, καθώς αυτοί πρέπει να αγαπούν το ποδόσφαιρο κι όχι η Πολιτεία.

Όταν ρωτήθηκε αν είναι κοντά το grexit απάντησε: «Αν το πάρει κανείς χρονικά, βεβαίως και είμαστε κοντά καθώς υπάρχει διορία δέκα ημερών».

«Πιστεύω πως αυτή η εξέλιξη  θα είναι καταστροφική γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ακόμα μεγαλύτερη για τις επαγγελματικές ομάδες στο οικονομικό κομμάτι», είπε σε σχετική ερώτηση και συμπλήρωσε:  «Καταστροφική θα είναι αυτή η εξέλιξη και για την ΕΠΟ, γιατί  τα περισσότερα χρήματα τα παίρνει από τα παιχνίδια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να τα βρουν η Κυβέρνηση με την ΕΠΟ. Αν αυτό θα γίνει με αμοιβαίες υποχωρήσεις ή αν θα πρέπει να πει κάποιος πως δεν θα είναι αυτός που θα καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Κάποιος θα πρέπει να είναι αυτός που θα κάνει πίσω».

Αναφορικά με τη αισιοδοξία του (ή μη)  πως θα βρεθεί λύση, έριξε το ¨μπαλάκι» στην ΕΠΟ: «Πιστεύω πως χωρίς να θέλω να κάνω τον προφήτη και η Κυβέρνηση δύσκολα θα κάνει πίσω, οι άνθρωποι της ΕΠΟ να το δουν πιο ρεαλιστικά και θα κάνουν αυτοί πίσω για να λυθεί το πρόβλημα. Για την ακρίβεια έτσι πρέπει να γίνει γιατί οι άνθρωποι της ΕΠΟ πρέπει να αγαπούν το ποδόσφαιρο και όχι η Πολιτεία».