Απίστευτη εξέλιξη με τη γάτα που ήταν εγκλωβισμένη μέσα σε αυτοκίνητο στην Αμφιλοχία

Η περιπέτεια της γάτας που έλαβε χώρα στην Αμφιλοχία πριν λίγες μέρες, (δείτε εδώ)συνεχίστηκε και στο τόπο όπου μεταφέρθηκε, στα Γρεβενά.
Τη γάτα που επί τρεις μέρες ήταν κλεισμένη χωρίς τροφή και νερό μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο έσωσαν την περασμένη Τετάρτη τα μέλη της Φιλοζωικής Ομάδας Γρεβενών (Φ.Ο.Γ.) που ζήτησαν την παρέμβαση της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας για τον απεγκλωβισμό του ζώου καθώς η ζωή ήταν σε άμεσο κίνδυνο.
Για την γάτα η Φ.Ο.Γ. ενημερώθηκε από καθηγήτρια καθώς μαθητές του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου έβλεπαν το ζώο στο σταθμευμένο όχημα κοντά στο σχολείο τους για μέρες. Δεν είχε τροφή και νερό μέσα στο όχημα αλλά είδαν μόνο κάτι κομμάτια μουχλιασμένου ψωμιού, ενώ τα παράθυρα του οχήματος ήταν ερμητικά κλειστά.
Αμέσως ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών για να εντοπιστεί από την πινακίδα ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Καθώς αυτό δεν κατέστη δυνατό ζητήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Γρεβενών να δώσει άδεια ώστε κλειδαράς να ανοίξει το όχημα για να σωθεί το ζώο. Έτσι και έγινε και βάσει της εισαγγελικής διάταξης η γάτα τέθηκε υπό την κηδεμονία του Φ.Ο.Γ., καθώς μέχρι και σήμερα ο ιδιοκτήτης του οχήματος δεν έχει εντοπιστεί αλλά είναι γνωστός στις αρχές ως ένας άνθρωπος διαταραγμένος.
Το αυτοκίνητο παρουσία της Αστυνομίας, ανοίχτηκε από κλειδαρά, η γάτα απεγκλωβίστηκε και παραδόθηκε με Πρωτόκολλο Παράδοσης – Παραλαβής στη Φ.Ο.Γ. ήταν φανερά ταλαιπωρημένη, υποσιτισμένη και είχε αφυδατωθεί!

e-maistros.gr

gata_grevena