Νέος Γραμματέας στο «Ποτάμι» Αγρινίου ο Λευτέρης Αραχωβίτης

Νέος Γραμματέας στο «Ποτάμι» Αγρινίου ο Λευτέρης Αραχωβίτης

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες του νέου γραμματέα

 

 

Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγρινίου οι εκλογές για την ανάδειξη της γραμματείας του κόμματος στο Αγρίνιο. Η συμμετοχή όλων όσων είχαν δικαίωμα ψήφου ήταν καθολική και μέσα από την εκλογική διαδικασία γραμματέας αναδείχθηκε ο Λευτέρης Αραχωβίτης, βοηθός γραμματέα η Βασιλική Αγγέλη και ταμίας ο Βασίλης Πεσίνης.

Πέρα από τις εκλογές, πραγματοποιήθηκε και ο απολογισμός δράσης από τους απερχόμενους συντονιστές, έγινε συζήτηση σχετικά με την οργάνωση του Αγρινίου, καθώς και για τις οργανώσεις των Δήμων Ακτίου – Βόνιτσας, Αμφιλοχίας, Θέρμου και Ξηρομέρου, οι οποίες θα ανήκουν οργανωτικά σ’ αυτή του Αγρινίου. Οι νέοι υποψήφιοι και τα νέα μέλη προχώρησαν σε τοποθετήσεις, ενώ ορίστηκε και η πρώτη συνάντηση της τοπικής ομάδας Αγρινίου για σήμερα το απόγευμα στην Πλατεία Καραπανέικα (28ης Οκτωβρίου) στο καφέ «Βελισσάριος» στις 08.00.

1 ΠΟΤΑΜΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο κ. Αραχωβίτης τόνισε στη «Σ» πως «η νέα τοπική οργάνωση αναλαμβάνει σε μία δύσκολη στιγμή, τόσο για την χώρα, όσο και για το κίνημα. Είμαστε στελέχη άπειρα, αλλά είμαστε ενεργοί πολίτες και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Στόχος μας είναι να έρθουμε ως «Ποτάμι» πιο κοντά στην κοινωνία και να την πείσουμε πως το κίνημά μας έχει θέσεις και προτάσεις ικανές να βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο».

Για όσους νέους φίλους του κινήματος επιθυμούν να παραβρεθούν στη συνάντηση ή να έρθουν σε επαφή με την Τοπική Οργάνωση μπορούν να επικοινωνήσουν στα κάτωθι e-mail και τηλέφωνα: Αραχωβίτης Λευτέρης  6936 090 660 lef_ara@yahoo.gr Αγγέλη Βίκυ 6976 422 624 aggelibasiliki@gmail.com Πεσίνης Βασίλειος 6944 832 161 pesinisb@gmail.com

 

Κων/νος Χονδρός

Ο Λευτέρης Αραχωβίτης με τον Σταύρο Θεοδωράκη
Ο Λευτέρης Αραχωβίτης με τον Σταύρο Θεοδωράκη