Ξεκίνησε η πορεία Πάτρα – Αθήνα με ευθύνη του δήμου Πατρέων και συμμετοχή χιλιάδων πολιτών

Ενα μεγάλο ποτάμι συμμετοχής, διαμαρτυρίας και διεκδίκησης σχηματίστηκε σήμερα Κυριακή και στις 09.00 το πρωί. Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Γεωργίου και από εκεί έγινε και η εκκίνηση. Χιλιάδες πατρινοί έδωσαν το παρόν όπως βλέπετε και στις εικόνες. Τελικός προορισμός, η πλατεία Συντάγματος και να έχουν φθάσει εκεί το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής!

Ξεκίνησε με την συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου και σήμερα Κυριακή 3 Απριλίου στις στις 9 το πρωί, άρχισε η μεγάλη πορεία αγώνα από την Πάτρα στην Αθήνα. Το πλάνο του δήμου Πατρέων είναι να διανύσουμε 220 χιλιόμετρα. Πρόκειται για μια πορεία 8 ημερών.

Μια πορεία γεμάτη με συζητήσεις, συναντήσεις, συγκεντρώσεις, συναυλίες, διαδηλώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις και σε μεγάλους εργασιακούς χώρους. Διεκδικούμε, μ’ αυτή τη μορφή αγώνα μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους, κάλυψη του συνόλου των αναγκών των Δήμων και του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, έργα υποδομής για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών.

Η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη, και δημοτικούς συμβούλους από κάθε παράταξη, έδωσε το παρόν. Εκτός των άλλων είδαμε τους Χρήστο Πατούχα, Νίκο Τζανάκο, Βίβιαν Σαμούρη, το πρόεδρο της ΟΕΒΕΣΝΑ Παναγιώτη Σκέντζο, τον αχαιό βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο, τον πρών αντιδήμαρχο Αχιλλέα Γεωργακόπουλο, πλήθος εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της Πάτρας και πολύ ακόμη κόσμο που θέλησε να συμμετέχει στη διαδρομή αγώνα που οργανώνει ο Δήμος Πατρέων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ