Υπάλληλοι Δήμου Αγρινίου:Δίνουν το καλό παράδειγμα δουλεύοντας πέραν του ωραρίου τους και εθελοντικά! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

2Στο πνεύμα του εθελοντισμού που έχει δημιουργηθεί στον Δήμο Αγρινίου και επιχειρείται να «διογκωθεί» και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους πολίτες της πόλης, αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία, σήμερα το πρωί, οι υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου ήταν στο Δοκίμι, στα Αη Βασιλιώτηκα, στην περιοχή του 13ου Δημοτικού Σχολείου και στις εργατικές κατοικίες Δοκιμίου, για να κάνουν τον εθελοντισμό πράξη και να δώσουν πρώτοι το καλό παράδειγμα.

3Κάθε Σάββατο στο εξής οι υπηρεσίες αυτές του Δήμου Αγρινίου θα είναι σε μια διαφορετική γειτονιά εργατικών κατοικιών του Δήμου. Σήμερα, τουλάχιστον 25 υπάλληλοι του Δήμου έκαναν την αρχή πέραν του ωραρίου τους και εθελοντικά!

Ανδρέας Καλαμπαλίκης Αντιδήμαρχος Αγρινίου
Ανδρέας Καλαμπαλίκης Αντιδήμαρχος Αγρινίου

«Οι υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου πέραν των υπόχρεών που έχουν σήμερα ξεκίνησαν κάτι πρωτοποριακό για υπηρεσίες. Εθελοντικά καθαρίζουμε και αποψιλώνουμε χαμηλή βλάστηση. Από τα Αη Βασιλιώτηκα μια γειτονιά που πολλοί την θεωρούν παραγκωνισμένη στέλνουμε το μήνυμα του εθελοντισμού. Ο εθελοντισμός είναι ο δείκτης του πολιτισμού μιας κοινωνίας, αφορά πράξεις και όχι λόγια, αλλά είναι και μια ανάγκη της εποχής μας. Το Αγρίνιο δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης, αλλά και οι γειτονιές, Οι δράσεις θα συνεχιστούν. Κάθε Σάββατο θα είμαστε και σε διαφορετική γειτονία Το ερχόμενο Σάββατο θα είμαστε στις Εργατικές Κατοικίες Σταδίου, μετά της Αγίας Βαρβάρας και μετά στις εργατικές του Αγ. Ιωάννη Ρηγανά. Ευχαριστώ θερμά τους εργαζόμενους στις δύο υπηρεσίες για την άψογη συνεργασία που έχω μαζί τους. Μαζί τους πετύχαμε αρκετά, θα πετύχουμε περισσότερα. Μαζί βάλαμε τον πήχη ψηλά και θα τον κρατήσουμε ψηλά» επισήμανε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανδρέας Καλαμπαλίκης.

Κων/νος Χονδρός

4

5

7

8

1