Πάτρα: Tα εκθέματα που «στολίζουν» τα Δικαστήρια! Λίγες ώρες πριν την επίσκεψη Παυλόπουλου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα έλθει στην Πάτρα, όπως έγραψε το tempo24.gr, αύριο Κυριακή, προκειμένου να παραστεί στην ειδική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών για την ολοκλήρωση των εργασιών και την έκθεση αρχαιοτήτων.

O κ. Παυλόπουλος θα καταφθάσει στις 6 ακριβώς το απόγευμα στην Πάτρα και απευθείας θα μεταβεί στο κτίριο των Δικαστηρίων για να ξεκινήσει η εκδήλωση.

Στο Δικαστικό Μέγαρο είναι όλα έτοιμα. Το tempo24.gr σας κάνει πρώτο τα … αποκαλυπτήρια!

Να υπενθυμίσουμε πως η συναυλία κλασσικής Μουσικής από την Ορχήστρα Μουσικού Συνόλου Πατρών έχει προγραμματιστεί για αύριο 3 Απριλίου στις 6 το απόγευμα.

Η συναυλία που διοργανώνει το Εφετείο Πατρών και ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάτρας και θα γίνει με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης και ανακαίνισης του Δικαστικού Μεγάρου και της διαρκούς έκθεσης αρχαιοτήτων από το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, που όπως είχε γράψει το tempo24.gr, που θα κοσμούν το εσωτερικού του κτηρίου.

Τα εκθέματα, πρόκειται για αντίγραφα αλλά και πρωτότυπες δημιουργίες  του νέου Αρχαιολογικού Μουσείο της Πάτρας, τα οποία πλέον θα «στολίζουν» τα Δικαστήρια.

tempo24.gr