ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο«Κοντά στο Παιδί με Καρκίνο»

«Κοντά στο Παιδί με Καρκίνο»

«Κοντά στο Παιδί με Καρκίνο»

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου και τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Κοντά στο Παιδί με Καρκίνο», το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, ώρα προσέλευσης 18.00′ – ώρα έναρξης 18.30′,στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου (κτίριο Τράπεζας της Ελλάδος -Aναστασιάδη 1)

 

Ομιλήτριες:

  • Τρυφωνίδη Μαρία, Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»

 

  • Μαργαρίτα Μπάκα, Παιδίατρος, Αιματολόγος – Ογκολόγος, Αν. Διευθύντρια Παιδιατρικής

Ογκολογικής Κλινικής Π.Γ.Ν.Π. ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ»

 

 

Συμμετέχει η Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου η «Αγία Σκέπη»

 

Η Εκδήλωση πραγματοποιείται στo πλαίσιo υλοποίησης ενημερωτικών εκδηλώσεων για θέματα υγείας. Στη χώρα μας, περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται ετησίως από καρκίνο. Τα τελευταία χρόνια, με την πρόοδο της ιατρικής και λόγω της επάρκειας φαρμάκων και καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού, ποσοστό 70% από τα παιδιά που έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένη θεραπεία γίνεται καλά.

Όπως συμβαίνει για όλα τα πράγματα, έτσι και για τον καρκίνο και ιδιαίτερα αυτόν της παιδικής ηλικίας, η άγνοια γεννά μύθους. Γι’ αυτό και η ενημέρωση, η γνώση, είναι ένα από τα «φάρμακα» που μπορούν να κάνουν καλύτερη τη ζωή όλων.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr