Ο καθένας για… λογαριασμό του

Υψηλοί οι στόχοι τόσο για τον γηπεδούχο Ναυπακτιακό Αστέρα, όσο και για τον φιλιξενούμενο Απόλλωνα Δοκιμίου, ο οποίος αναζητά την εμπειρία της συμμετοχής στα play…

ab4c8b5f-b319-44bf-ab73-2b64ede63397

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΥψηλοί οι στόχοι τόσο για τον γηπεδούχο Ναυπακτιακό Αστέρα, όσο και για τον φιλιξενούμενο Απόλλωνα Δοκιμίου, ο οποίος αναζητά την εμπειρία της συμμετοχής στα play offs, έστω κι αν αποτελέσει την «Σταχτοπούτα»  αυτού του μίνι- πρωταθλήματος. Ο Αστέρας με τον Δημήτρη Θεοδοσίου στον πάγκο έδειξε άλλο «πρόσωπο» και για τον 44χρονο τεχνικό η αναμέτρηση αυτή έχει διπλό στόχο: από τη μια η νίκη που θα πάει την  ομάδα του με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στα μπαράζ, από την άλλη τα νέα στοιχεία που επιχειρεί να περάσει στους παίκτες του, το τελευταίο δεκαήμερο. Βασικός στοχος να βελτιώσει την ταχύτητα του Ναυπακτιακού μέσα από κινήσεις  τακτικής και να έχει ακόμα περισσότερες πιθανότητες για την  κατάκτηση του πρωταθλήματος και εν συνεχεία την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Για τοςυ γηπεδούχους είναι ορατό το ενδεχόμενο για ένα  επιπλέον αγώνα, αφού αν φέρει το  ίδιο αποτέλεσμα  με τον Θέρμιο Απόλλωνα πρέπει να παίξουν μπαράζ μεταξύ τους πριν τα play offs. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Απόλλωνα Δοκιμίου, καθώς σε περίπτωση που πάρει την ισοπαλία και νικήσει ο Ατρόμητος Αντιρρίου θα προκύψει απόλυτη ισοβαθμία μεταξύ τους για τη 4η θέση.

Στα αξιοσημείωτα πως οι δύο προπονητές,  Δημήτρης Θεοδοσίου και Θόδωρος Λαυράνος, είναι κουμπάροι και πολύ καλοί φίλοι, κάτι που «ξεχνούν» τα 90 λεπτά των αγώνων όταν έρχονται αντιμέτωποι. Στον πρώτο γύρο ο Αστέρας είχε νικήσει 0-1 στο Δοκίμι, ε προπονητή τον Γιάννη Πανουργιά.

ab4c8b5f-b319-44bf-ab73-2b64ede63397