Πάμε για «αυλαία»

Η 30η και τελευταία Αγωνιστική της Α΄ΕΠΣΝΑ διεξάγεται το Σάββατο το απόγευμα, με αναμετερήσεις που μπορούν να διαφοροποιήσουν μερικώς ή και ολοκληρωτικά τα μέχρι τώρα δεδομένα. Πολλά τα «σενάρια» στην κορυφή, όπως τα είχαμε αναφέρει και στο φύλλο της περασμένης Τετάρτης, με τον ΑΟ Φλόγα Παλαιομάνινας  να έχει την πιο εύκολη αποστολή σε σχέση με τις άλλες δύο ομάδες της κορυφής, αντιμετωπίζοντας τον υποβιβασμένο  ΠΑΟΚ Καλυβίων.  Για τον Ν.  Θέρμιο Απόλλωνα υπάρχει η πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αχελώο Αγγελοκάστρου, ο οποίος έχι μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης, αλλά και ο Ναυπακτιακός Αστέρας – παρότι έχει σαφώς το προβάδισμα- ίσως συναντήσει μεγάλη αντίσταση  από τον φιλοξενούμενο Απόλλωνα Δοκιμίου. Άλλωστε ο Απόλλωνας θέλει να παραμείνει τέταρτος για να συμμετάσχει στα play offs και για να μπορεί να το πετύχει αυτό θα πρέπει να μην φύγει ηττημένος από το «Παπαχαραλάμπειο». Την 4η θέση διεκδικεί πλέον και ο Ατρόμητος Αντιρρίου που υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά πολύ υπολογίσιμο Αμφίλοχο.

Στη μάχη των play out κι όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας ο Αλικυρναϊκός Αγ.Θωμά αναμένεται να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον αδιάφορο πια Κεραυνό Μυρτιάς και θα περιμένει το αποτέλεσμα στο Αγελλόοκαστρο για να προκύψει εάν  θα έχει το πλεονέκτημα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: NAYΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 69, Ν.ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 69, ΑΟ ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ 68, ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ 48, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 46, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ 42, ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 41, ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 39, ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 39, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ 38, ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ 38, ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 32, ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ 31, ΠΑΟΚ  ΚΑΛΥΒΙΩΝ 22, ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 15, ΑΚΑΔΗΜΙΑ  ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 5.

ΣΑΒΒΑΤΟ  26-3-2016  ΩΡΑ  16:00

ΓΗΠΕΔΟ                                                                   ΑΓΩΝΑΣ

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ                         ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ                             ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ

ΕΜΙΛΕΩΝ                               ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ                     ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ

ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ                             ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ                         ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΘΕΡΜΟΥ                                 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ                ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – Ν.ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

mpala_podosfairou