Ισόπαλοι χωρίς γκολ Ομηρος και Αλικυρναϊκός

Ισόπαλος χωρίς γκολ έληξε ο αγώνας αγώνας του Ομήρου Νεοχωρίου με τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά στο γήπεδο Νεοχωρίου.
Η πρώτην καλή φάση ήταν για τον Ομηρο στο 38′ όταν ο Καταπόδης εκτέλεσε φάουλ και ο Μπότας απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 42′ σουτ του Νεκτάριου Ζέρβα έξω από την περιοχή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 45′ πλασέ του Καταπόδη ο Μπότας μπλόκαρε. Στο 55′ ο τριφιάτης βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Ζέρβα με τον τελευταίο να προλαβαίνει και να  μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 62′ σε ένα γέμισμα στην περιοχή του Αλικυρναϊκού ο Λάζαρος Φράγκοςκαι ο Μπότας συγκρούστηκαν στον αέρα με αποτέλεσμα το τραυματισμό και των δύο. Στο 80′ φάουλ του Τσιφοπανόπουλου ο Τσιλιγιάννης μπλόκαρε. Στο 87′ αποχώρησε τραυματίας ο Κάκκος και ο Αλικυρναϊκός αγωνίστηκε με δέκα παίκτες.

Ομηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Ζαπάντης): Ζέρβας, Τσιφοπανόπουλος, Brushlli, Αλεξόπουλος, Τσάμης, Βαλτογιάννης Κ., Καταπόδης, Καλύβας (85′ Βαλτογιάννης Σ.), Παπαδάκης (57′ λ.τ. Δημαράς), Νικολόπουλος, Κατσάμπας Π.
Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά (Σταμάτης Σαρρής): Μπότας (66′ λ.τ. Τσιλιγιάννης), Καλτσής, Μαντέλος, Ζέρβας Γρ., Φράγκος (63′ λ.τ. Τριφιάτης Γ.), Κάκκος. Αθανασόπουλος (74′ Βασιελίου), Τριφιάτης, Γαβρίνας, Ζέρβας Νεκ., Σακελαρόπουλος

www.olatagoal.gr