Στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ στην Αιτωλοακαρνανία

Στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ στην Αιτωλοακαρνανία

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Λάμπρος Κοντομήτσος, απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Πάτρας

 

 

Στο φουλ οι μηχανές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη των νέων νομαρχιακών διοικουσών επιτροπών του κόμματος και των δημοτικών και τοπικών οργανώσεων ανά τη χώρα, καθώς και της ΟΝΝΕΔ. Τον ερχόμενο μήνα αρχικά θα διεξαχθούν οι εκλογές της νεολαίας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει αντίστοιχη διαδικασία στις κατά τόπου ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ.

Ήδη σε επίπεδο Αιτωλοακαρνανίας, την υποψηφιότητά του για την ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε ο 32χρονος Λάμπρος Κοντομήτσος από την περιοχή της Σταμνάς, ο οποίος μίλησε για το προφίλ της υποψηφιότητάς του στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8».

«Είμαι μέλος αγροτικής οικογένειας και γνωρίζω από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της παραγωγικής διαδικασίας. Η νεολαία δεν πρέπει να μένει αδιάφορη στις εξελίξεις και απαιτείται να παρεμβαίνει. Εξάλλου οι νέοι έχουμε στα χέρια μας τη δύναμη να ανατρέψουμε τα δεδομένα της κοινωνίας, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, εν μέσω της οικονομικής δίνης που περισσότερο μην ξεχνάμε πλήττει τους νέους ανθρώπους. Εύκολα αυτό φαίνεται από τα ποσοστά της ανεργίας στη λεγόμενη γενιά των 30ρηδων. Οι νέοι έχουμε εξαπατηθεί τα τελευταία χρόνια και κυρίως από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Για το λόγο αυτό δικαιολογημένα η νεολαία έχει απαξιώσει την ενασχόλησή της με την πολιτική και τα κοινά. Πρέπει όμως να αλλάξουμε τα δεδομένα με την ενεργοποίησή μας για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Καλώ όλους τους νεολαίους να ενεργοποιηθούν και να προσέλθουν στις κάλπες σε μια άκρως δημοκρατική διαδικασία. Έφτασε η ώρα να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας και να ανακαλύψουμε νέα κίνητρα» ανέφερε ο κ. Κοντομήτσος. Οι εκλογές διεξάγονται στις 3 Απριλίου και δικαίωμα ψήφου έχουν οι νέοι ηλικίας από 16 έως 32 ετών.

Νίκος Αγγελόπουλος