Τοποθετείται δίκτυο οπτικών ινών στο κεντρικό Ξηρόμερο για γρήγορη σύνδεση στο internet

          Ένα μεγάλο έργο που είναι η εγκατάσταση δικτύων με καλώδια οπτικών ινών βρίσκεται σε εξέλιξη στο κεντρικό Ξηρόμερο και συγκεκριμένα στα Χωριά Μπαμπίνη, Μαχαιράς, Χρυσοβίτσα, Πρόδρομος.
      Η  παροχή γρήγορου ίντερνετ σε λίγους μήνες θα είναι πια γεγονός και αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που θα προσφέρει πολλές δυνατότητες επικοινωνίας και ανάπτυξης για τους κατοίκους της περιοχής μας.
     Ήδη έχουν αρχίσει τα έργα υποδομής για την τοποθέτηση Καλωδίων Οπτικών Ινών κατά μήκος του δρόμου από Μαχαιρά (Τσαπουρνιά) προς την Χρυσοβίτσα (Φωτογραφίες)……….
 

     Το μεγάλο πλεονέκτημα των δικτύων οπτικών ινών είναι η δυνατότητα να διακινούνται μέσα από αυτά τεράστιες ποσότητες δεδομένων σε εντυπωσιακά υψηλές ταχύτητες.             Ευχόμαστε σύντομα να ολοκληρωθεί το έργο, το οποίο θα συμβάλει στην πρόοδο του τόπου μας.
 
ΥΓ: Σύμφωνα με πληροφορίες η εγκατάσταση δικτύων με καλώδια οπτικών ινών θα φτάσει μέχρι τον Πρόδρομο και εξαιρείται το χωριό Αγράμπελο. Είναιαπορίας άξιο γιατί αποκλείστηκε το Αγράμπελο και πρέπει να επανεξεταστεί η Τοποθέτηση δικτύου οπτικών ινών.