Προκηρύσσεται τέλος Μαρτίου η θέση του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Αγρινίου;

Αισιόδοξος εμφανίστηκε

μιλώντας χθες στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και στην εκπομπή «10 με… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο Α’ Υποδιοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Δημήτρης Κωστακιώτης αναφορικά με την περιβόητη και πολυσυζητημένη προκήρυξη της θέσης του Διευθυντή της πολύπαθης Καρδιολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Σύμφωνα με τον κ. Κωστακιώτη «οι αισιόδοξες προβλέψεις θέλουν την θέση να προκηρύσσεται το αργότερο μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα. Αν όλα πάνε καλά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η θέση θα έχει προκηρυχθεί μέσα στο μήνα.

Σε αντίθετη περίπτωση αναμένεται λίγο πριν ή μετά το Πάσχα. Στόχος μας πάντως είναι, να στελεχώσουμε, πέρα από επικουρικό, με μόνιμο προσωπικό τις καρδιολογικές κλινικές των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε.

Να ξέρετε ότι άμεσα «ξεμπλοκάρουν» από το Υπουργείο Υγείας, οι θέσεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού, για τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Εμείς ως 6η ΥΠΕ έχουμε

ζητήσει να καλυφθούν θέσεις στα δύο νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας, τα οποία έχουμε θέσει ως προτεραιότητα, λόγω των αυξημένων αναγκών και προβλημάτων». Να ευχηθούμε βέβαια αυτή τη φορά οι δεσμεύσεις των αρμοδίων να πιάσουν τόπο, γιατί η περίθαλψη των ασθενών, δεν μπορεί και δεν πρέπει να περιμένει. Ίδωμεν…