Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης κι Αυτοδιοίκησης ο Δήμαρχος Αγρινίου

Παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου πραγματοποιήθηκε, στην Αθήνα, το πρωί της Παρασκευής 11 Μαρτίου, η πρώτη, με τη νέα του σύνθεση, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης κι Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α).

Στο νέο Δ.Σ της Ε.Ε.Τ.Α.Α. μετέχουν επίσης ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης (αντιπρόεδρος), οι Δήμαρχοι Πολυγύρου, Αγ. Βαρβάρας και Ορχομενού κκ. Αστέριος Ζωγράφος, Γιώργος Καπλάνης και Λουκάς Υπερήφανος αντιστοίχως, οι κκ. Δ. Καλογερόπουλος (Πρόεδρος), Θ. Γκοτσόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος), οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ. Ευ. Αυγουλάς, Βλ. Σφυρής και Ι. Τσιάμης καθώς και ο κ. Μ.Κυπραίος , στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται ότι σκοπός της ΕΕΤΑΑ είναι η παροχή επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης σε φορείς της Αυτοδιοίκησης καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και του Κοινωνικού τομέα. Για θέματα νομικής φύσεως, Θεσμών και Οργάνωσης, Επιχειρηματικής δράσης, Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Πληροφοριακών Συστημάτων και Τεχνολογικών Εφαρμογών, Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων και Ανθρώπινου Δυναμικού, Δημοσιότητας και Επικοινωνίας. Μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργασιών με διεθνείς, ευρωπαϊκούς και φορείς της χώρας, σε μια προσπάθεια σύζευξης των εθνικών στρατηγικών επιλογών με τις περιφερειακές ιδιομορφίες και ιδιαιτερότητες.

1923831_1141856835834154_8786324675994488789_n

Φωτογραφία του Γιώργος Παπαναστασίου.