Δεν είναι ακατόρθωτο, λέει ο Κυριακίδης

Ο παίκτης που είναι μακράν ο πολυτιμότερος του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα, ο Δημήτρης Κυριακίδης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis 95,5 και  ανέφερε πως δεν είναι ακατόρθωτο να μπει στην πεντάδα η ομάδα του Αγρινίου.

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Μπορεί να επιβληθεί αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΟΚ. Πολλές ομάδες μπορεί ελπίζουν σε αυτό. Οι 6 βαθμοί που μπορεί να αφαιρεθούν είναι αρκετοί για τον ΠΑΟΚ και πολύ ευνοϊκό για άλλες ομάδες. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια, που γίνονται πιο δύσκολα όταν εμείς δεν είμαστε αυτοί που πρέπει. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα, αλλά όχι ακατόρθωτο. Αν πιάσουμε την απόδοση των προηγούμενων παιχνιδιών, όχι των τριών τελευταίων, και με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Έχουμε δείξει ότι πιέζουμε τον αντίπαλο μέσα στην έδρα μας και τον φέρνουμε σε δύσκολη θέση, αρκεί να το πιστέψουμε και να το δείξουμε στα 90 λεπτά το Σάββατο».

Αρχικά μίλησε για Πανόπουλο και Κωστούλα, λέγοντας: «Ήμουν στη Σκόντα Ξάνθη και τώρα είμαι στον Παναιτωλικό και αυτοί οι δύο άνθρωποι δίνουν τα πάντα για την ομάδα τους, είναι πάντα δίπλα στους παίκτες και αυτό είναι το πιο σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή».

Για την αναμέτρηση  με τον ΠΑΟΚ είπε:  «Πριν από κάθε αγώνα κάνεις κάποια σενάρια, αλλά αν δεν τελειώσει το ματς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα αντιμετωπίσεις. Στο πρώτο παιχνίδι πήραμε τον 1 βαθμό, αλλά ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ και δεν μείναμε ευχαριστημένοι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς που δικαιούμασταν. Τώρα θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Εμείς είμαστε κοντά στον στόχο που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς. Αν κάποιος έχει να χάσει κάτι, αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Δύσκολα χάνουμε στην έδρα μας, αλλά πρέπει αυτό να το δείξουμε στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που είναι, καλώς ή κακώς έχει κάποια προβλήματα. Έχει τραυματίες και το έργο του γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και στα δύσκολα έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει βαθμούς σε οποιαδήποτε έδρα. Νομίζω θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και το σημαντικότερο είναι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το δει».