Τέσσερις έξω

Με τρεις παίκτες  να μην υπολογίζονται λόγω τραυματισμού κι επίσης τιμωρημένο τον  Κάπελ γίνεται η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Κουτρομάνος και  Αλεξίεβιτς κάνουν ατομικό και ο Παπάζογλου θεραπεία, οπότε  μένουν εκτός δράσης. Το χθεσινό  πρόγραμμα προπόνησης είχε ασκήσεις συναρμογής, παιχνίδια τακτικής και δίτερμα. Η προετοιμασία για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί σήμερα  το πρωί με προπόνηση και ανακοίνωση της αποστολής.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα είναι ο διαιτητής στον αγώνα του Σαββάτου (19.30) ανάμεσα στον Παναιτωλικό και στον ΠΑΟΚ και θα έχει ως βοηθούς του τον Ποντίκη (ΕΠΣ  Πρέβεζας) και τον Μαγιάννης (ΕΠΣ  Άρτας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Πουλήμας (ΕΠΣ  Κέρκυρας).  
Σήμερα και αύριο  Σάββατο θα ανοίξουν τα εκδοτήρια του γηπέδου για τη διάθεση εισιτηρίων του  αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν την αγορά ηλεκτρονικά  και να τα προμηθευτούν από τον υπολογιστή τους.
Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα λειτουργήσουν σήμερα  από τις 11.00 έως τις 15.00 και το αύριο, Σάββατο,  από τις 11.00 έως την έναρξη του αγώνα. Από την ΠΑΕ τονίζεται ότι χωρίς ΑΜΚΑ είναι αδύνατη η έκδοση εισιτηρίου.
Οι τιμές των εισιτηρίων για  συγκεκριμένο αγώνα είναι κάπως αυξημένες κι έχουν ως εξής:
 
Μεγάλη κερκίδα:
Θύρα 1 (τμήματα 1-2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 25 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 15 ευρώ
Μικρή κερκίδα:
Θύρα 3 και Θύρα 5 τιμή 12 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 8 ευρώ
 
Θύρα 4 και 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 15 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 10 ευρώ
Πέταλο:
Θύρες 6 και 7 τιμή 8 ευρώ
 
Με προβλήματα ο ΠΑΟΚ
Με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ, αφού  ο  Ιγκόρ Τούντορ αποτελεί παρελθόν και ο  παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που ήταν στην Κ-20, τον αντικαθιστά για το ματς αυτό.
Στον «Δικέφαλο του βορρά» προστέθηκαν  αυτή την εβδομάδα τραυματισμοί και νέες απουσίες.   Τσίμιροτ και Χατζηισαΐας έχουν θλάση και θα επιστρέψουν μετά από ένα μήνα, ενώ ο Ροντρίγκες δεν είναι ακόμα έτοιμος. Από καιρό  απουσιάζουν λόγω τραυματισμών οι Γλύκος, Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης, Ζάιρο κι επίσης θα λείψει ο τιμωρημένος Μακ.
papaioannou