Μια ξεχωριστή γιορτή

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον Emileon η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση – γιορτή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας (ΕΠΣΝΑ) η οποία περιελάμβανε και βραβεύσεις σε ομάδες και πρόσωπα του τοπικού ποδοσφαίρου. Η φετινή διαφορετικότητα αφορούσε αφενός την διεξαγωγή της την ημέρα που συμπληρώθηκαν 90 χρόνια από την ίδρυση του Παναιτωλικού κι αφετέρου – λόγω αυτής της επετείου- η τέλεσή της στο Αγρίνιο, καθότι όλα τα προηγούμενα χρόνια γίνονταν στο Μεσολόγγι. Παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, ίσως ο περισσότερος που έχει παραστεί ποτέ σε παρόμοια εκδήλωση της ΕΠΣΝΑ και τα σχόλια ήταν θετικότατα, τόσο για τον χώρο που επιλέχθηκε όσο και για την οργάνωση.

Πέρα από το τελετουργικό οι άνθρωποι των ομάδων του Νομού βρήκαν για μία ακόμα φορά την ευκαιρία να συσφίξουν σχέσεις, να ανταλλάξουν απόψεις και να εκφραστούν σε γνώριμο περιβάλλον. Οι δε άνθρωποι του Παναιτωλικού ήταν οικοδεσπότες, πέρα από εκείνους της Ένωσης.

Το παρόν έδωσαν οι Δημοτικές Αρχές Αγρινίου, Μεσολογγίου, Θέρμου μέσω Δημάρχων και Αντιδημάρχων, ενώ από την ΕΠΟ παραβρέθηκε ο κ. Βαγγέλης Μαζαράκης. Επιπλέον ήταν παρόντες οι πρόεδροι άλλων   Ενώσεων και συγκεκριμένα οι κ.κ. Τρομπούκης (Άρτας), Μπαλαφούτης (Αχαΐας), Βακάλης (Σάμου), Σπυρόπουλος (Φωκίδας), Λιβιτσάνος (Αθήνας), Δημητρίου (Πρέβεζας/ Λευκάδας).

P1120632

P1120633

P1120634

P1120638

papaioannou