Ο Στίβος της ΓΕΑ πρωταγωνιστεί!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ -9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ»

ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ –ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣΓια άλλη μια φορά η παράδοση συνεχίστηκε. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, που διεξήχθη στο Μαρκόπουλο Αττικής και με τη συμμετοχή 700 αθλητών και αθλητριών από 250 σωματεία από όλη την Ελλάδα, η ομάδα της ΓΕΑ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Στα 6000μ. των Εφήβων, ο Κώστας Σταμούλης, κέρδισε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα για τους Βαλκανικούς Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου που θα διεξαχθούν στις 12 Μαρτίου στη Σερβία.

Στα 4000μ. Παίδων, ο Ηλίας Αϋφαντόπουλος, έδειξε ότι στο μέλλον θα έχει μεγαλύτερες επιτυχίες, αφού σε ένα αγώνισμα καινούριο για αυτόν, τερμάτισε στην τέταρτη θέση και έχασε για τρία δευτερόλεπτα το χάλκινο μετάλλιο.

 

ΟΜΑΔΑ ΓΕΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣτα 6000μ. Νέων Γυναικών, η Γεωργία Σταμούλη, κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση και είναι πλέον σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστεί στους επόμενους αγώνες.

Στα 8000μ. Νέων Ανδρών, ο Χρήστος Τρομπούκης, αν και αθλητής των 800 και 1500, τερμάτισε στην 15η θέση.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που τιμούν με την αγωνιστική τους παρουσία το σύλλογο τους και την πόλη τους, όπως συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή τους Μπάμπη Ποσονίδη.

Στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της πόλης μας, τον 9ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Μιχάλης Κούσης», βροντερό παρών έδωσαν μικροί και μεγάλοι αθλητές της ΓΕΑ. Πάνω από τριακόσιοι λιλιπούτιοι αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών στίβου, πλημύρισαν όλη τη Χαριλάου Τρικούπη και γευτήκαν τη χαρά του αγώνα του 1 χιλιομέτρου, αναγκάζοντας τους εκατοντάδες θεατές να τους χειροκροτήσουν. Ανάλογη ήταν και η παρουσία των μεγαλύτερων αθλητών και αθλητριών που αγωνίστηκαν στα 5 και 10 χιλιόμετρα και στον Ημιμαραθώνιο και τίμησαν τη μνήμη του μεγάλου μαραθωνοδρόμου, Μιχάλη Κούση, ο οποίος ξεκίνησε ως αθλητής, ανδρώθηκε και μεγαλούργησε με τα χρώματα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ2

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ1