Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την παράταξη Τραπεζιώτη

Πολιτική θύελλα για την Εθνική «Καρμανιόλα»

Την ίδια στιγμή ένας νέος άνθρωπος «χαροπαλεύει» στην εντατική του νοσοκομείου Αγρινίου

Πολιτική θύελλα

μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και της παράταξης του Δημήτρη Τραπεζιώτη ξέσπασε κατά την διάρκεια της χθεσινής ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (απολογισμός πεπραγμένων έτους 2015), με αφορμή το νέο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Εθνική «καρμανιόλα» στο ύψος σκοτώστρα του Υπεραστικού Κτελ Αιτωλοακαρνανίας, που έχει ως συνέπεια να χαροπαλεύει στην εντατική του νοσοκομείου Αγρινίου ένας 20χρονος φοιτητής μετά από παράσυρση από ΙΧ αυτοκίνητο.

Το θερμόμετρο της

αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου και τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Τραπεζιώτη ανέβηκε επικίνδυνα, με τον δεύτερο να ανακοινώνει στο σώμα ότι η παράταξη της οποίας ηγείται θα υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τα αδικήματα μεταξύ άλλων της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ υπενθύμισε ότι προ διμήνου ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου, με παρέμβασή του είχε μεταξύ άλλων τονίσει ότι στο επόμενο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που θα σημειωθεί θα αναζητηθούν ευθύνες.  Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Τραπεζιώτη, ενδεχομένως ευθύνες ανήκουν και στην Δημοτική Αρχή στην οποία επέρριψε ευθύνες. Διερωτήθηκε μάλιστα γιατί ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί οι περιβόητες μπαριέρες με άμμο στο ύψος του ΚΤΕΛ, παρά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η παρέμβαση Τραπεζιώτη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του

Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, ο οποίος έκανε λόγο για σόου, προσθέτοντας ότι η στάση του καθενός για το θέμα δείχνει και την σοβαρότητα που τον διακατέχει, τονίζοντας ότι από την πλευρά του κ. Τραπεζιώτη γίνεται προσπάθεια να εκμεταλλευτεί πολιτικά το θέμα.

Όπως και να’ χει πάντως και παρά τις δεσμεύσεις τοπικών και μη παραγόντων, αυτές τις ώρες ένα νέο παιδί βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση στη ΜΕΘ Αγρινίου και χαροπαλεύει. Και βέβαια όλοι όσοι καθημερινά διασχίζουν την Αντιρρίου – Ιωαννίνων, είτε εποχούμενοι είτε πεζοί παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα. Ως πότε;

aggelopoulos