«Περιφρουρείται» η Πάτρα για το …Καρναβάλι!

Η αντίστροφη μέτρηση για την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλίου έχει αρχίσει και η τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη προχωρήσει στον σχεδιασμό των μέτρων που θα εφαρμοστούν στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα αλλά και στην ευρύτερη περιφέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι οδηγίες από τους επικεφαλεις του Αστυνομικού Μεγάρου της Ερμού, είναι σαφείς έχοντας πρωταρχικό στόχο την επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων, αλλά και την προστασία της ασφάλειας ντόπιων και επισκεπτών που θα βρεθούν το τριήμερο στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα.

Αυξημένα θα είναι και τα μέτρα της Τροχαίας κατά μήκος του εθνικού οδικού δικτύου, για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.

«Αδιαμφισβήτητα θα ενταθούν οι ελεγχοι κατά την διάρκεια του καρναβαλικού τριημέρου», δήλωσε ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Φώτης Τσόλκας, επισημαίνοντας πως τόσο εντός του αστικού ιστού της πόλης των Πατρών θα είναι έντονη η παρουσία αστυνομικών, αλλά και εκτός αυτης.

Εκείνες της ημέρες θα ενταθούν οι περιπολίες στο πλαίισο της πρόληψης φαινομένων παραβατικότητας, (κλοπές, διαρρήξεις), αλλά και οι  έλεγχοι για παρεμπόριο.