Σκάλα: Το πάθημα δεν έγινε μάθημα…. Συνεχίζουν να ρίχνουν σκουπίδια και κλαδιά

Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα που τα κλαδιά και τα σκουπίδια πήραν φωτιά   και η κακή συνήθεια συνεχίζεται.

Δείτε εικόνες με τον  χώρο να έχει αρχίσει να ξαναγεμίζει σκουπίδια και κλαδιά.Το τελευταίο άλλωστε περιστατικό με την φωτιά σ’αυτή την άτυπη χωματερή του τ.κ.Σκάλας αποτέλεσε και αντικείμενο ενημέρωσης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας.

Ο καταγόμενος από την περιοχή δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Π.Κονίδας ανέλαβε να ενημερώσει το σώμα έπειτα από σχετική ερώτηση του κ.Τσέλιου,ότι ο χώρος αυτός είναι ιδιωτικός που δέχεται μπάζα και κλαδιά.»Ένας χώρος που και κατά το παρελθόν» σύμφωνα με τον κ. Κονίδα «έχει χρησιμοποιήσει και ο δήμος και είναι ελεγχόμενος με πόρτα η οποία κλειδώνει.»

Το Nafpaktianews.gr ωστόσο,κρούει το κώδωνα του κινδύνου έτσι ώστε  να αποφευχθεί κάποια μεγαλύτερη πυρκαγιά δεδομένου του καλού καιρού των τελευταίων ημερών.

Θα επανέλθουμε στο θέμα

www.nafpaktianews.gr

xomateri skala nafpaktia (6)xomateri skala nafpaktia (5)xomateri skala nafpaktia (4)xomateri skala nafpaktia (2)xomateri skala nafpaktia (1)xomateri skala nafpaktia (14)xomateri skala nafpaktia (13)xomateri skala nafpaktia (11)xomateri skala nafpaktia (10)

xomateri skala nafpaktia (8)