Συμπαράσταση πριν τα play offs

Έχει αναφερθεί πολλές

φορές η φετινή  προσπάθεια του Ιωνικού για άνοδο στην Α2 Εθνική του Βόλεϊ Γυναικών  και είναι γνωστή η σημασία της για τον τοπικό αθλητισμό και την περιοχή του Αγρινίου. Η ομάδα σε μερικές μέρες θα βρεθεί στην καθοριστική διαδικασία των play offs, ενόψει των οποίων κατάφερε να μετατρέψει την κατάσταση και να έχει το πλεονέκτημα έναντι του Φιλαθλητικού Πρέβεζας. Το Σάββατο, ώρα 14:00, οι κοπέλες της Ελένης Λεγάτου δίνουν τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για  την κανονική διάρκεια  του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής και θα ήταν άκρως ενθαρρυντικό να έχουν στο πλευρό τους τον φίλαθλο κόσμο όλης της περιοχής, ώστε να μπουν στα  play offs με ακόμα μεγαλύτερη ορμή.

Το Σάββατο υποδέχονται την Βολίδα Κέρκυρας κι αναμένεται να την  κερδίσουν (όπως και στο «νησί των Φαιάκων»)  με το γνώριμο βόλεϊ υψηλού επιπέδου και θεάματος. Μάλιστα η Βολίδα θα είναι η 4η ομάδα του πρωταθλήματος και ο Ιωνικός θα την αντιμετωπίσει ξανά άλλη μια φόρά στις 13 Μαρτίου στην διαδικασία των play offs, ώστε να κάνει το 3-0 στις νίκες και ν’ αρχίσουν οι αναμετρήσεις  με τον Φιλαθλητικό στις 20 Μαρτίου. Αυτές είναι που θα δώσου ουσιαστικά το «εισιτήριο» της ανόδου.

Κατά τα άλλα ο Ιωνικός θα παίξει και την Παρασκευή, στην Άρτα, το εξ αναβολής παιγνίδι με την τοπική Φιλία.   Νίκη εκτός έδρας  με 3-0 σετ,  ξανά στην Άρτα απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Γ. Σ. Άρτας,  πέτυχε το περασμένο Σάββατο οι κοπέλες  του Ιωνικού.

Δεν  δυσκολεύτηκαν  σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, επιβεβαίωσαν  την καλή αγωνιστική του κατάσταση και ότι δίκαια βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας. Τα σετ: 19-25, 10-25, 13-25. ΙΩΝΙΚΟΣ (Λεγάτου Ελένη):  Τζωρτζοπούλου Ξ. Λογκιζίδου Κ. Παπανίκου Α. Σταμουλακάτου Ε. Μποτσάκη Ε.  Σαρδελή. Ν. Καλαμπούκα Ι. Δημητράντζου Χ.

papaioannou