Την Κυριακή ο ημιμαραθώνιος δρόμος «Μιχάλης Κούσης» στο Αγρίνιο (VIDEO)

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου για την μεγάλη αθλητική διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο την ερχόμενη Κυριακή, τον Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης». Είναι η 9η στη σειρά διοργάνωση η οποία αποτελεί αθλητικό γεγονός για όλη την Δυτική Ελλάδα και όχι μόνο, αφού σε κάθε χρόνο συμμετάσχουν αθλητές από την Αττική, την Πελοπόννησο, αλλά και την Βόρεια Ελλάδα!

Φέτος οι συμμετοχές, όσων θα συμμετάσχουν στον Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης» άγγιζαν μέχρι σήμερα το πρωί τις 600, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συμμετοχή των παιδιών, κατηγορία στην οποία είχαν καταγραφεί 500 άτομα επίσης μέχρι το πρωί, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται. Στην προηγούμενη διοργάνωση οι συμμετοχές έφτασαν στις 479, χωρίς να υπολογιστούν τα παιδιά, κάτι που αποτελεί χειροπιαστή απόδειξη ότι η διοργάνωση εκ των προτέρων θα είναι πιο πετυχημένη από κάθε άλλη φορά. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να καταβάλουν 8 ευρώ για την, πλην των ανέργων και των ανηλίκων παιδιών μέχρι 18 ετών που έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν δωρεάν.

Στο πλαίσιο της βελτίωσης του αγώνα, φέτος και για πρώτη φορά στη διοργάνωση εντάσσεται και ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων, γεγονός που είχε τεθεί ως αίτημα από πολλούς συμπολίτες μας αθλητές. Για πρώτη επίσης φορά στον αγώνα της Κυριακής θα υπάρχει οργανωμένο ιατρικό κλιμάκιο, καθώς επίσης και με οργανωμένο τρόπο εθελοντές του Δήμου Αγρινίου.