Νόμιμη η πίστα Κανόε Καγιάκ στον Εύηνο με παρέμβαση Κουίκ

Επιτέλους, μετά το 2004, η μοναδική πίστα στην Ελλάδα Κανόε Καγιάκ Σλάλομ, βρήκε “το χώρο της” στον Εύηνο ποταμό, στη γέφυρα Μπανιά, στα όρια Θέρμου – Ναυπάκτου.

Από τώρα και στο εξής, θα μπορέσει να λειτουργεί απρόσκοπτα και κυρίως νόμιμα!!!

Το πολυπόθητο αυτό έργο, επετεύχθη με τις συντονισμένες ενέργειες του Δικηγόρου Ευάγγελου Παπαγεωργίου, Πολιτευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Συμβούλου του Υφυπουργού Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, σε συνεργασία με τους τοπικούς παράγοντες της Ναυπάκτου Χρήστο Σαλαμούρα, Δημοτικό Σύμβουλο, και Θανάση Πετσίνη.

Η πίστα νομιμοποιήθηκε και προσδιορίστηκε το συνολικό κόστος της για την αποκατάσταση και την μελλοντική προστασία της στο ποσό των 40.000,00€.
Ό κ. Παπαγεωργίου, αφού εξασφάλισε την συναίνεση του Ελληνικού Δημοσίου, ως ιδιοκτήτη του χώρου για τη χρήση του, ακολούθως συμφώνησε με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την εκταμίευση του ανωτέρω ποσού, προκειμένου να εκτελεστούν τα έργα στην πίστα (τοποθέτηση φράκτη και ειδικού προστατευτικού συρματοπλέγματος) με σκοπό να καταστεί αυτή προσπελάσιμη και λειτουργική.
Σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση διαδραμάτισε και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τέρενς Κουίκ με την αποφασιστικής σημασίας παρέμβασή του στον αρμόδιο Υπουργό για τα θέματα αθλητισμού.

aixminews.gr