Πλήρης επιβεβαίωση του sinidisi.gr: Επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον 30χρονο Αγρινιώτη που συμμετείχε στα επεισόδια της 6ης Δεκέμβρη!

Νεότερη ενημέρωση: Πλήρης επιβεβαίωση του sinidisi.gr από την αστυνομία, η οποία μόλις εξέδωσε ανακοίνωση για την ταυτοποίηση των στοιχείων ενός 30χρονου, ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στις 6 Δεκεμβρίου στο Αγρίνιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ταυτοποιήθηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρίνιου, η συμμετοχή ενός 30χρονου ημεδαπού στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις (6-12-2015) στο Αγρίνιο, κατά τη λήξη πορείας σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, διατάραξη της κοινής ειρήνης, παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τις εκρηκτικές ύλες και κλοπή.

Υπενθυμίζεται ότι ομάδα 40 ατόμων προκάλεσε κατά τη λήξη της πορείας, μικροφθορές σε επιγραφές δυο τραπεζών, σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ, σε υαλοπίνακες γραφείων, σε μπουτίκ ποδοσφαιρικού σωματείου και αφαίρεσαν προϊόντα από κατάστημα. (ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07-12-2015: Ανακοίνωση σχετικά με επεισόδια στο Αγρίνιο)

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 30χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου».

Πρώτη ενημέρωση:

Στην πλήρη ταυτοποίηση των στοιχείων ενός 30χρονου ημεδαπού, ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στο Αγρίνιο την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου του 2015 (επέτειος Γρηγορόπουλου) προχώρησαν σήμερα οι τοπικές Αρχές, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sinidisi.gr. Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα σταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να εκδόσει ένταλμα σύλληψης. Μείνετε συντονισμένοι στο sinidisi.gr καθώς θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Νίκος Αγγελόπουλος