Ένταση στα διόδια του Ακτίου με τον Αιτ/να Βουλευτή του ΚΚΕ Ν.Μωραίτη και μέλους της Χρυσής Αυγής–Αντιδάσεις για την παρουσία υποστηρικτή του Αρτέμη Σώρρα(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων του Ακτίου για τρεις ώρες από τις 12-3 το μεσημέρι της Κυριακής οι αγροκτηνοτρόφοι του μπλόκου Αγίου Νικολάου (Δήμου Ακτίου Βόνιτσας) και οι αγρότες του μπλόκου του Λούρου.

ακτιο μπλοκο 21 φλεβαρη (9) ακτιο μπλοκο 21 φλεβαρη (5) ακτιο μπλοκο 21 φλεβαρη (12) ακτιο μπλοκο 21 φλεβαρη (4) ακτιο μπλοκο 21 φλεβαρη (3) ακτιο μπλοκο 21 φλεβαρη (6) ακτιο μπλοκο 21 φλεβαρη (11)

Στο σημείο μάλιστα βρέθηκε και ο Βουλευτής Αιτ/νίας του ΚΚΕ κ.Μωραίτης καθώς και πολλά μέλη του ΚΚΕ Πρέβεζας.

Επίσης στα διόδια του Ακτίου βρέθηκαν και μέλη της Χρυσής Αυγής του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, οι οποίοι στεκόντουσαν σε απόσταση από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Μάλιστα σε μια στιγμή προκλήθηκε ένταση και διαπληκτισμός ανάμεσα στον Βουλευτή κ.Μωραίτη και σε ένα μέλος της Χρυσής Αυγής.

Ιδιαίτερα όμως αισθητή έκανε την παρουσία του, ένας υποστηρικτής του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος προσπάθησε να διανείμει υλικό με τις θέσεις της οργάνωσης στους διερχόμενους οδηγούς  τον οποίο όμως και  απώθησαν από το σημείο όπου βρίσκονταν οι υπόλοιποι αγρότες.

Σε δηλώσεις του, εκπρόσωπος του μπλόκου των αγροκτηνοτρόφων Αγίου Νικολάου, ανέφερε:

«Είμαστε σήμερα στα διόδια του Ακτίου, η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου των αγροκτηνοτρόφων Αγίου Νικολάου Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου του Λούρου Πρέβεζας . Διαμαρτυρόμαστε για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό, μείωση του κόστους της παραγωγής γιατί είναι δυσβάσταχτο και σιγά – σιγά τελειώνουμε. Σε αντίθεση με αυτό που κάνουμε τόσες μέρες, δείχνουμε ότι δεν τα έχουμε βάλει με τον κόσμο , δεν τα έχουμε βάλει με τον επαγγελματία, τον δημόσιο υπάλληλο κτλ αν και ο αγώνας γενικότερος και όχι μόνο δικός μας. Σήμερα ανοίξαμε τις μπάρες από τις 12:00 -15:00 και βρισκόμαστε εν αναμονή των αποφάσεων της σύσκεψης της Νίκαιας και αναλόγως θα πράξουμε και εμείς. Ενώ σε ερώτηση σχετικά με τις εντάσεις που προηγήθηκαν τόσο με το μέλος της Χρυσής Αυγής όσο και με τον υποστηρικτή του Αρτέμη Σώρρα οποίος προσπάθησε να μοιράσει υλικό στους διερχόμενους οδηγούς, η απάντηση ήταν, Αυτά γίνονται, εμείς είμαστε εδώ 35 μέρες στα μπλόκα και δεν τους έχουμε ξαναδεί . Θα περίμενα αυτοί οι κύριοι οι οποίοι ήταν εδώ σήμερα να έρθουν και αύριο μόνοι τους και να ρθουμε ίσως  και εμείς και να πάμε λίγο παραπέρα. Αλλά το σημερινό το στηρίζουν οι αγροκτηνοτρόφοι του Αγίου Νικολάου και του Λούρου.»

preveza best.gr