Αιτωλοακαρνανία: Πότε οι αγρότες θα κλείσουν τους δρόμους την Δευτέρα 22/2!

Λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ έφτασαν στο Κεφαλόβρυσο οι αγρότες που είχαν μεταβεί στη Νίκαια! Εκεί υπήρξε συνέλευση μεταξύ 69 μπλόκων, πολλών εκ των οποίων δεν είχαν προσέλθει άλλη φορά (Προμαχώνα, Κουλούρας, Κοροπίου). Το μπλόκο του Κεφολοβρύσου συντάσσεται απόλυτα με τις αποφάσεις της επιτροπής της Νίκαιας και δεν θα συμμετάσχει στην συνάντηση με τον Πρωθυπουργό αύριο Δευτέρα, αλλά θα αναμένει την απάντηση του αιτήματος των 68 υπόλοιπων μπλόκων το οποίο είναι για συνάντηση των αγροτών με τον Αλέξη Τσίπρα την Τρίτη, στην οποία συνάντηση θα υπάρχουν και εκπρόσωποι του μπλόκου του Κεφαλοβρύσου!

Το μπλόκο των αγροτών στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας θα κρατήσουν κλειστό τον δρόμο την Δευτέρα μεταξύ 12.00 και 2.00 το μεσημέρι.

Οι αγρότες του μπλόκου του Κεφαλοβρύσου θα διατηρήσουν το γνωστό πρόγραμμά τους, τον επ αόριστο αποκλεισμό του δρόμου, πλην των ωρών από τις 6.00 έως και τις 10.00 το πρωί, ώστε να υπάρξει αποσυμφόρηση των οχημάτων, ενώ οι αγρότες του Ευήνου θα κλείσουν τον δρόμο μεταξύ 6.00 και 8.00.

Την Τρίτη ίσως αλλάξουν τα δεδομένα και υπάρξουν και άλλοι τρόποι αντίδρασης, εξαρτάται από τα αποτελέσματα της συνάντησης των αγροτών με τον Πρωθυπουργό, αν τελικά γίνει αποδεκτό το αίτημα των αγροτών, κάτι ωστόσο που θα αποφασιστεί την ημέρα εκείνη!