Συνάντηση Προέδρου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Δημήτρη Ραυτογιάννη με τον Βασίλη Λεβέντη για τα προβλήματα της Αστυνομίας!

Με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της «Ένωσης Κεντρώων» Βασίλη Λεβέντη στα Ιωάννινα, λόγω των εκδηλώσεων που γίνονται στην πόλη για την απελευθέρωση της, ο Πρόεδρος συνοδευόμενος από τον βουλευτή του κόμματος Μάριο Γεωργιάδη έκαναν μια στάση στο Αγρίνιο για να δουν ένα παλιό φίλο και γνώριμο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Δημήτρη Ραυτογιάννη! Μεταξύ τους συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την τοπική Αστυνομία, αλλά και τον κλάδο γενικότερα.

Σχετικά με την συνάντηση του κ. Ραυτογιάννη με τον κ. Λεβέντη και τον κ. Γεωργιάδη εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

 

Η Ένωσή Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, την 20-2-2016 πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στο Αγρίνιο , με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλειο Λεβέντη καθώς και με τον Βουλευτή του Κόμματος κ. Μάριο Γεωργιάδη.

Πρωταρχικό θέμα συζήτησης, υπήρξε το προσχέδιο νόμου που παρουσίασε η Κυβέρνηση δια στόματος του αρμόδιου Υπουργού κ. Κατρούγκαλου Γεωργίου στον Συνδικαλιστικό μας κλάδο ,το οποίο θέτει ταφόπλακα στα ασφαλιστικά δικαιώματα των ενστόλων και κατακρεουργεί ιδρώτα και κόπους ζωής.

Εν συνεχεία συζητήθηκαν προβλήματα που αφορούν  τους υπηρετούντες Αστυνομικούς της Δ.Α Ακαρνανίας όπως :η αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, καθώς και η αναγκαία δημιουργία Τροχαίας αυτοκινητοδρόμου στο υπό κατασκευή οδικό άξονα της Ιόνιας οδού, καθώς κ.α.

Ο κ. Πρόεδρος αφού μας άκουσε με προσοχή δήλωσε ότι στέκεται αλληλέγγυος στις δίκαιες διεκδικήσεις του κλάδου μας και θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα μας στην δημιουργία Επαγγελματικού ταμείου ενστόλων.

Επίσης θεωρεί ότι υπάρχει προφανής υποβάθμιση στις δομές που αφορούν  την Αστυνομία, την Υγεία καθώς και την Παιδεία, στον Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Τέλος αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση μας να παρευρεθεί και επίσημα στην  πόλη του Αγρινίου, επ΄ ευκαιρίας μάλιστα και της επερχόμενης Γενικής Συνέλευση των μελών της Ενωσής μας, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή μήνα Μάρτιο.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός  Γραμματέας
 

 

 

ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος

 

 

 

ΚΩΣΤΑΚΗΣ Αντώνιος

                                                                                  

f3f7b7b1-dcb5-4bdc-b986-149127cdaa4a