Στα αζήτητα τα σφαγεία Ναυπάκτου!

Ως Πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ναυπακτίας, με αφορμή το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο LepantoMag  στις 19/02/2016 για τη νομοθετική ρύθμιση που θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή, σύμφωνα με δήλωση του Βουλευτή και Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Γιώργου Βαρεμένου, για την άρση των εμποδίων για δημιουργία σφαγείων σε ορεινές περιοχές όπως το Θέρμο, θα ήθελα να στηλιτεύσω την απραξία και την αδιαφορία των προηγούμενων δημοτικών αρχών για το σφαγείο στην περιοχή της Ναυπάκτου.

Από ό,τι φαίνεται σε περιοχές με πολύ λιγότερο πληθυσμό υπάρχει ενδιαφέρον και γίνονται προσπάθειες ανάπτυξης  και δημιουργίας θέσεων εργασίας, ανάδειξης της ντόπιας παραγωγής, μείωσης του κόστους των προϊόντων και αξιοποίησης με τον καλύτερο τρόπο των ωρών εργασίας.

Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν στο θέμα αυτό, καθώς η πόλη μας συνεχώς υποβαθμίζεται, την εγκαταλείπουν στην τύχη της, με το να αφήνουν υπηρεσίες να φεύγουν από αυτή, να παρακμάζει και να γίνεται ένα χωριουδάκι χωρίς προοπτικές.

Το θέμα της δημιουργίας των σφαγείων στη Ναύπακτο, είναι ζωτικής σημασίας για την πόλη μας αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, καθώς και θέσεις εργασίας θα δημιουργήσει, και τους επαγγελματίες θα διευκολύνει και το κόστος των προϊόντων θα μειωθεί, αλλά και θα εκλείψει και το φαινόμενο με τις παράνομες σφαγές.

Ελπίζουμε η νέα δημοτική αρχή, αλλά και οι βουλευτές του νομού, να ασχοληθούν σοβαρά επιτέλους με αυτό το τόσο σοβαρό θέμα και να μην επιτρέψουν την περαιτέρω υποβάθμιση της πόλης μας.

Ταξιάρχης Σούζας

e-nafpaktia.gr