Κεφαλόβρυσο: Τα ναρκωτικά δεν εντοπίστηκαν στο όχημα του Αλβανού - Προσπάθησε να τα κρύψει στο μπλόκο για να μην τα εντοπίσουν οι αστυνομικοί!

Απίστευτη τροπή λαμβάνει η υπόθεση με την εμπλοκή τροχαίου ατυχήματος σήμερα τα ξημερώματα στο μπλοκο του Κεφαλοβρύσου στο Αιτωλικό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sinidisi.gr…

geg-troxaio-kefalovryso4

Απίστευτη τροπή λαμβάνει η υπόθεση με την εμπλοκή τροχαίου ατυχήματος σήμερα τα ξημερώματα στο μπλοκο του Κεφαλοβρύσου στο Αιτωλικό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sinidisi.gr τα ναρκωτικά βρέθηκαν εξω από το όχημα του 25χρουνου συλληφθέντα, γεγονός που γεννά πολλά ερωτηματικά και αυτομάτως μετατρέπει την υπόθεση σε μυστήριο. Πάντως το μεσημέρι αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ. καθώς και φωτογραφικό υλικό από την κατασχεθείσα ποσότητα. Σε ότι αφορά την συσκευασμένη ναρκωτική ποσότητα που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ανέρχεται σε κάτι λιγότερο από 5 κιλά κάνναβης.

Η πρώτη ενημέρωση από την αστυνομία από την οποία αν διαβάσετε προσεκτικά φαίνεται ότι τα ναρκωτικά δεν εντοπίστηκαν μέσα στο όχημα, απλά τα μετέφερε!

"Απο Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας γιατι μετα απο τροχαίο ατυχημα σημερα το πρωί, στο κόμβο Κεφαλοβρυσου, διαπιστώθηκε οτι μετέφερε 9 δέματα με κάνναβη βάρους περισσότερο των 4 κιλών. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση με φωτογραφικό υλικό".

Νίκος Αγγελόπουλος