Τεχνική Ημερίδα από τον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Αιτωλοακαρνανίας

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων

Ηλεκτρικών Έργων Αιτωλοακαρνανίας «Ο Θαλής» την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποίησε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο τεχνική ημερίδα που σχετίζονταν με τους ελέγχους εγκαταστάσεων χαμηλής τάσης, τη νομοθεσία και τις μετρήσεις.

Στην ημερίδα συμμετείχαν μέλη της ΔΕΔΔΗΕ, του ΤΕΕ και της ΕΕΤΕΜ, αλλά και άλλοι τεχνικοί φορείς καθώς επίσης και καθηγητές και μαθητές του τμήματος «Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αγρινίου.

1 HLEKTROLOGOI

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Κωνσταντίνος Σελεβίστας τόνισε στη «Σ» πως «το αντικείμενο της ημερίδας είναι ο έλεγχος των εγκαταστάσεων, η νομοθεσία που τις περιβάλει και οι μετρήσεις τους.

3 Κων-νος Σελεβίστας

Η ηλεκτρολογία εκτός

από ενδιαφέρουσα και ωραία τέχνη, διαθέτει και ένα βαθμό επικινδυνότητας γι’ αυτόν που κατασκευάζει έργα που σχετίζονται με τον ηλεκτρισμό, γι’ αυτόν που τα επιβλέπει, αλλά και γι’ αυτόν που τα χρησιμοποιεί. Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε τους νόμους και τους κανόνες και σε αυτό εκτός των άλλων αποσκοπεί η ημερίδα μας. Θελήσαμε επίσης να κάνουμε μια κίνηση εξωστρέφειας και για το λόγο αυτό προσκαλέσαμε τα μέλη των υπόλοιπων φορέων, αλλά και τους μαθητές και τους καθηγητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αγρινίου. Εισηγητής στην ημερίδα ήταν ο Διπλωματούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Αυτοματισμού Αντώνης Σαλευρής.

xondros1