Τακτική χωρίς δύο

Προπόνηση με

έμφαση στην τακτική έγινε χθες στον Παναιτωλικό, αλλά δεν την ακολούθησαν αφού έκαναν θεραπεία ο Αλεξίεβιτς και ο Βασιλείου (φωτο), που προφανώς δεν υπολογίζονται στο ματς με τον Πλατανιά.  Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ξανά ο Παπουτσογιαννόπουλος και η σημερινή  προπόνηση θα γίνει στις 11.30 το πρωί.

Ο Μιχάλης

Κουκουλάκης

του γειτονικού Συνδέσμου Ηρακλείου ορίστηκε διαιτητής του αγώνα με τον Πλατανιά, στα Περιβόλια των Χανίων. Θα «σφυρίξει»  πρώτη φορά φέτος  αγώνα του Παναιτωλικού, ενώ την προηγούμενη σεζόν έρσι είχε οριστεί στα παιχνίδια Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ  0-1, Ξάνθη – Παναιτωλικός 3-0 κι εκείνο της τελευταίας  Αγωνιστικής όπου ο  Παναιτωλικός  νίκησε στο Αγρίνιο 2-0 την Βέροια.Βοηθούς θα έχει τον Κουντουρέλη και τον Δόση από την ΕΠΣ Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ρατσιάτος (Αργολίδας).

Με τον Γιώργο Παράσχο στο τιμόνι θα πορευτεί και την επόμενη σεζόν ο Πλατανιάς, αφού το Δ.Σ. των Κρητικών αποφάσισε την παραμονή του Έλληνα τεχνικού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα athleticradio.gr.

Στο σχετικό ρεπορτάζ γράφει: «Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως στον Πλατανιά είχαν την πρόθεση να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Γιώργο Παράσχο, με το Δ.Σ. των Κρητικών να παίρνει τη συγκεκριμένη απόφαση.  Το Δ.Σ. σύσσωμο αποφάσισε να προβεί στην ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού, με το μόνο που απομένει να είναι τα τυπικά για το νέο συμβόλαιο του. 

Άλλωστε είναι επιθυμία και του ίδιου του Παράσχου να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά».

papaioannou