Το «Δίκτυο 100» έκοψε την πίτα του – Τι είναι και που στοχεύει! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της Επιχειρηματικής Λέσχης Αγρινίου «Δίκτυο 100», παρουσία των επίσημων καλεσμένων κ. Απόστολου Κατσιφάρα Περιφερειάρχου Δυτικής Ελλάδος, κ. Γιώργου Παπαναστασίου Δημάρχου Αγρινίου και κας Χριστίνας Σταρακά Αντιπεριφερειάρχου, οι οποίοι ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη της Λέσχης. Κατά την διάρκεια του δείπνου τα μέλη του Δικτύου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους επίσημους καλεσμένους για τις προοπτικές ανάπτυξης της πόλεως του Αγρινίου και του Νομού.

Ο κ. Κατσιφάρας αναγνώρισε τις ιδιαίτερες αναπτυξιακές προοπτικές του Νομού μας, διατύπωσε την άποψη πως το Αγρίνιο αποτελεί την πιο δυναμική πόλη της Στερεάς Ελλάδος και αναφέρθηκε εκτενώς στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας το οποίο δίνει προτεραιότητα στην ανάπτυξη της περιοχής μας τα επόμενα χρόνια.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου επισήμανε την μέχρι τώρα καλή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη και ανέπτυξε τους άξονες επί των οποίων η περιοχή μας πρέπει να ενισχυθεί προκειμένου να αναπτύσσονται βιώσιμες επιχειρήσεις.

Οι τρεις καλεσμένοι ευχαρίστησαν για την απονομή του σήματος του επίτιμου μέλους και έκοψαν την βασιλόπιτα που έφερε στον τυχερό μία χρυσή λίρα Αγγλίας.

pol-diktyo100-2

ποpol-diktyo100-1

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 100

Η Επιχειρηματική Λέσχη Αγρινιωτών «Δίκτυο 100» ιδρύθηκε το 2012. Οι σκοποί της είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η ανάπτυξη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η προαγωγή ηθικών αρχών και επιστημονικών μεθόδων του επιχειρείν, η ανάδειξη των τοπικών επιχειρήσεων, η συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών και επιχειρηματιών του Αγρινίου, καθώς και η δημιουργία τοπικής συνείδησης και η υποστήριξη του Αγρινίου γενικότερα. Αποτελεί μη κερδοσκοπικό οργανισμό και για τους σκοπούς της έχει διοργανώσει ομιλίες, ημερίδες, εκδηλώσεις στις οποίες έχουν συμμετάσχει οι εκάστοτε Δήμαρχοι Αγρινίου, Καθηγητές Πανεπιστημίου, διακεκριμένοι επιστήμονες και επιχειρηματίες. Οι δράσεις του Δικτύου έχουν κοινωφελή χαρακτήρα και προάγουν την αριστεία στην επαγγελματική και κοινωνική ζωή. Μέλη γίνονται επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη ιδιωτικών επιχειρήσεων καθώς και πανεπιστημιακοί καθηγητές που δραστηριοποιούνται στο Αγρίνιο ή κατάγονται από αυτό, ακόμη και αν διαβιούν αλλού. Οι βασικές προϋποθέσεις για να γίνει δεκτό κάποιο υποψήφιο μέλος στην Λέσχη είναι εκτός από τα παραπάνω, οι εξής τρείς:

  • Να έχει ισχυρή τοπική συνείδηση και να επιθυμεί να προσφέρει τις δυνάμεις του ανιδιοτελώς υπέρ του Αγρινίου
  • Να έχει διακριθεί στην επαγγελματική σταδιοδρομία του
  • Να εμφορείται από ηθικές αξίες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό βίο του

pol-diktyo100-4

pol-diktyo100-7