Νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας ο Αγρινιώτης Φώτης Τσόλκας!

Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας ο Αρ. Ανδρικόπουλος.

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τους Αστυνομικούς Διευθυντές!

Σημαντική αναβάθμιση

για τον Αγρινιώτη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ Φώτη Τσόλκα, ο οποίος όπως έγινε και επισήμως γνωστό χθες το απόγευμα – κάτι που αναμενόταν εξάλλου όπως είχε γράψει η «Σ» –  προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου στο πλαίσιο των κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μάλιστα ο Αγρινιώτης Υποστράτηγος ανέλαβε την Διοίκηση την Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Πάτρα. Πρόκειται για σημαντική επιτυχία και αναβάθμιση για τον έμπειρο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος μέχρι πρότινος υπηρετούσε στην ίδια υπηρεσία ως βοηθός. Πρόκειται για τον δεύτερο Αιτωλοακαρνάνα αξιωματικό που αναλαμβάνει την συγκεκριμένη θέση τα τελευταία χρόνια μετά τον Ιωάννη Σιάμο.

Σε ότι αφορά

τον αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες και τα ρεπορτάζ της «Σ» που τον ήθελαν να τοποθετείται στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή της Αστυνομίας στη Νότια Ελλάδα, όπως τελικά ανακοινώθηκε και επισήμως χθες..

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται σήμερα στις τοποθετήσεις των Ταξιάρχων και στις κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών, με τα βλέμματα «καρφωμένα» στις αστυνομικές Διευθύνσεις Αιτωλίας και Ακαρνανίας!

aggelopoulos