Ολοταχώς για τα play offs

Με δύο ματς στην Άρτα, το Σαββατοκύριακο,  ο Ιωνικός  οδεύει προς την λήξη του πρωταθλήματος  της Β΄Εθνικής του Βόλεϊ  Γυναικών και άπαντες στην ομάδα είναι προσηλωμένοι στα play offs με τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας, διαδικασία που δίνει το εισιτήριο για την Α2.

Επόμενοι αγώνες για τις κοπέλες του Ιωνικού είναι  ο εξ αναβολής – λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων –  στην Άρτα με την Φιλία και  στην ροή του προγράμματος  πάλι στην Άρτα με την ομάδα του Γ. Σ. Άρτας. Αποφασίστηκε, δε,  να γίνουν και τα δύο παιγνίδια Σάββατο και Κυριακή, ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες. Η αμάδα του Αγρινίου στη συνέχεια θα υποδεχθεί την Βολίδα Κέρκυρας, σε 10 μέρες,  και στην αυλαία της  κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα κάνει το ρεπό της.

Το  περασμένο Σάββατο

στο ΔΑΚ Αγρινίου οι παίκτριες της Ελένης Λεγάτου επιβεβαίωσαν  για ακόμη μία φορά ότι δίκαια βρίσκονται  στην κορυφή, νικώντας και τον  ΑΓΣΙ   3-0  σετ (25-12, 25-14, 25-15) χωρίς να επιτρέψουν  σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά τους από την ομάδα των Ιωαννίνων.  Έπαιξαν οι  Λογκιζιδου Κ.,  Τζωρτζοπούλου Ξ.,  Καλαμπούκα Ι.,  Παπανίκου Α.,  Ασλανίδη Φ.,  Δημητράντζου Χ.,  Σταμουλακάτου Ε.,   Μποτσάκη Ε.,  Σαρδελή Ν.

papaioannou