«Θέλουμε Ευρώπη»

Τον τελικό παρακολούθησε και ο προπονητής της επαγγελματικής ομάδας του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης,  συνοδευόμενος από τον Φώτη Κωστούλα.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μιλώντας στο ημίχρονο του τελικού της ΕΠΣΝΑ, στο NafpaktiaNews είπε:  «Ο στόχος για την Ευρώπη είναι μόνιμος στόχος που το παλεύουμε πολλά χρόνια. Πέρσι σχεδόν τα καταφέραμε. Φέτος με λίγη τύχη, γιατί  έχουμε δύσκολα ματς,  ίσως πετύχουμε κάτι. Πάντως και του χρόνου ο ίδιος θα είναι ο στόχος. Η Ευρώπη θα είναι το απώγειο για την ομάδα και τις δικές μας προσπάθειες ».  Για  την ομάδα Νέων ανέφερε μία ακόμα φορά: «Έχουμε ζητήσει από τον κ. Ματζουράκη να δουλέψει πολύ σ’  αυτόν  τον τομέα.  Θέλουμε  σε μερικά χρόνια οι 6 από τους 11 παίκτες της ομάδας να προέρχονται από τις υποδομές. Πήραν ευκαιρίες αρκετοί φέτος κι ακολουθούν κι άλλοι. Υπάρχουν πολλά παιδιά με ταλέντο στην Κ20. Μακάρι να το πετύχουμε αυτό ώστε ο σύλλογος να συντηρείται και να ζει έτσι».

Ο  Γιάννης Ματζουράκης δήλωσε για το στόχο της Ευρώπης:   «Πάντα, μέσα από την δουλειά  μια ομάδα μπορεί να κάνει και το επόμενο βήμα».

papaioannou