Ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία με νέο Αρχηγό να κρίνεται ο μέχρι πρότινος  Υπαρχηγός του Σώματος,  Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο οποίος έχει στενούς δεσμούς με την Πάτρα.

Έτσι υπό το νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και δύο Αντιστρατήγους του Στρατού, αναμένεται να συνεχιστεί η διαδικασία με τη συνεδρίαση του ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων όπου και θα κριθεί η νέα ηγεσία της Αστυνομίας.

Αργά το απόγευμα σήμερα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις, με εν ενεργεία να τερματίζουν ευδοκίμως την υπηρεσιακή τους πορεία και τους παραμένοντες και προηγούμενους στην επετηρίδα, να αναλαμβάνουν τα νέα τους καθήκοντα .

Η σχέση του με την Πάτρα

Στην Πάτρα πέρασε τα παιδικά και σχολικά του χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Όπως αναφέρουν πηγές στο tempo24.gr ο κ. Τσουβάλας, ολοκλήρωσε το σχολείο από το Πειραματικό Λύκειο Πατρών, ενώ διατηρεί ακόμα πολλές φιλικές και συγγενικές σχέσεις με την αχαϊκή πρωτεύουσα, αφού και οι γονείς του διαμένουν στην περιοχή της Παραλίας Πατρών.

Η καταγωγή του είναι από τα Τζουμέρκα και συγκεκριμένα από τους Ραφταναίους, όμως στην Πάτρα ήρθε με τους γονείς του σε πολύ μικρή ηλικία και παρέμεινε εδώ για πάρα πολλά χρόνια.