Το «βασίλειο της λακκούβας» αυξάνεται και πληθαίνει! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε «βασίλειο της λακκούβας» έχουν μετατραπεί οι περισσότεροι ελληνικοί δρόμοι, δεδομένου πως ακόμη και όσοι δρόμοι έχουν κατασκευαστεί εξ αρχής και έχουν δοθεί στην κυκλοφορία, λίγο καιρό μετά θυμίζουν πεδίο βολής! Όλο και κάποια παράλειψη θα διαπιστωθεί και θα τους ξηλώσουν με αποτέλεσμα η οδήγηση πολλές φορές να μοιάζει με ρίσκο ζωής και θανάτου!

Τις περιοχές της Αιτ/νιας και του Αγρινίου εύκολα μπορεί κανείς να τις χαρακτηρίσει ως «βασίλειο της λακκούβας», αφού συνεχώς δημιουργούνται λακκούβες, ακόμη και μετά από συνεχόμενες βροχοπτώσεις! Μια τέτοια λακκούβα, που εύκολα μπορεί να αποτελέσει παγίδα θανάτου για δικυκλιστές ή αφορμή για τροχαίο, έστω και υλικών ζημιών, έχει δημιουργηθεί στα φανάρια της οδού Γοργοποτάμου, στο κέντρο του Αγρινίου, επί της Πλατείας Καραπανέικα!

Το νέο αυτό «απόκτημα» δημιουργήθηκε από τις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών και πιθανότατα να κοσμεί τα Καραπανέικά για καιρό, αφού όσες προσπάθειες και αν γίνονται τους τελευταίους μήνες για να καλυφθούν λακκούβες στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή ίσως είναι μάταιες, εφόσον ποτέ δεν έχει τέλος το πρόβλημα αυτό.

Η λακκούβα της οδού Γοργοποτάμου εύκολα μπορεί να πει ο καθένας ότι ξεπερνά και αυτές που συναντάμε σε κάποια σημεία της διαδρομής προς την Αμφιλοχία ή προς το Θέρμο, αφού εκτός του μεγέθους της, λίγα μέτρα πιο δίπλα έχει δημιουργηθεί και άλλη μια λακκούβα πολύ μικρότερη, όπως αυτές που συναντάμε στις οδού Μπαιμπά, Χαρ.Τρικούπη ή εκτός πόλεως και έχουμε πλέον συνηθίσει και συμβιβαστεί με την ύπαρξή τους!

 

2

1