Θλίψη σε Μεσολόγγι και Αχαΐα για τον θάνατο της 63χρονης Θεοδώρας Λιάκου

Θλίψη στο Μεσολόγγι και στην Λακκόπετρα Αχαΐας για τον θάνατο της Θεοδώρας Λιάκου που «έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης. 

Η άτυχη 63χρονη νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο λόγω ενός προβλήματος υγείας που παρουσίασε. Δυστυχώς χθες κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, το χωριό που την εκτιμούσε και την αγαπούσε καθώς και ολόκληρη την Δυτική Αχαΐα, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Η Θεοδώρα Λιάκου, καταγόταν από τον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου και ήταν παντρεμένη με τον Απόστολο Λιάκο, αγρότη στο επάγγελμα. Είχαν αποκτήσει μαζί τέσσερις κόρες. Την Ευσταθία, την Μαρία, την Αθανασία και την Χρυσούλα. Επίσης είχαν ευτυχήσει να δουν και τέσσερα εγγόνια.

«Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος. Καλή σύζυγος, μητέρα και νοικοκυρά. Κάθε Κυριακή τη συναντούσαμε στην εκκλησία. Ήταν ενα «στολίδι» για την οικογένειά της, το σπίτι της, αλλά για ολόκληρο το χωριό», λεει στο dytikanea.gr ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του δήμου Δυτικής Αχαΐας, Βασίλης Γκοτσόπουλος που γνώριζε πολύ καλά την οικογένεια του Απ. Λιάκου.