Πάτρα: Μπούκαραν με τρακτέρ στη Γ' ΔΟΥ - Σε εξέλιξη οι αποκλεισμοί των αγροτών

Οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας αποχωρούν από τη Γ ΔΟΥ και μέσω της Παπαφλέσσα κατευθύνονται με τα τρακτέρ στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ. ΝΕΟΤΕΡΑ 11.35: Αντιπροσωπεία…

trakter_patra8

Οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας αποχωρούν από τη Γ ΔΟΥ και μέσω της Παπαφλέσσα κατευθύνονται με τα τρακτέρ στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΝΕΟΤΕΡΑ 11.35: Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας, με επικεφαλής την πρόεδρο Σταυρούλα Νικολάου, συμμετέχει και συμπαρίσταται στις κινητοποιήσεις των αγροτών. Παρενέβη με χαιρετισμό που απηυθυνε και ψήφισμα που κατέθεσε.

Σε αποκλεισμό της Γ ΔΟΥ Πατρών προχώρησαν λίγο μετά τις 11 το πρωϊ οι αγρότες της Δυτικής Αχαϊας που κατέφθασαν στην Πάτρα με τρακτέρ, αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα. Οι αγρότες άφησαν άναυδους τους συναλασσόμενους όταν , στην κυριολεξία μπουκάρισαν με τρακτέρ στην κεντρική είσοδο της εφορίας.

Δείτε εδώ βιντεο του αποκλεισμού και εδώ την άφιξη των αγροτικών μηχανημάτων

Στους οδηγούς που κινούνται επί της Ακτής Δυμαίων συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή.  Δείτε εδώ τον αποκλεισμό της ΔΟΥ

Οι αγρότες αιφνιδίασαν όταν μπουκάρισαν με τρακτέρ στη ΔΟΥ και απέκλεισαν την κεντρική είσοδο.

Επόμενος σταθμός των αγροτών θα είναι τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην οδό Αθηνών και στη συνέχεια, περίπου στη 1.30 το μεσημέρι, θα κατευθυνθούν στη Βιομηχανική Περιοχή, όπου και κα αποκλείσουν τον κόμβο προς ΒΙΠΕ, στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου.

Το απόγευμα θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με τον αποκλεισμό της Πατρών - Πύργου, στα φανάρια της Κάτω Αχαϊας.

www.tempo24.gr