Η 13η Αγωνιστική της ΕΣΚΑΒΔΕ

Στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ η ΓΕ Αγρινίου θα  παίξει στην Άρτα με τον Πύρρο  και ο Λιακατάς Αιτωλικού θα υποδεχθεί τον φιλόδοξο ΑΟ Βόνιτσας, που «συγκατοικεί» με τη Νικόπολη (υποδέχεται την Δόξα Άρτας) στην κορυφή, σε αγώνα που γίνεται   το Σάββατο ώρα 16:00. Η ΑΛΦΑ 93 παίζει στο Αγρίνιο, Σάββατο ώρα 16:00, με την Άνω Πόλη Άρτας.
Χωρίς αγώνα θα πάρει τους δύο βαθμούς κόντρα στην Ομόνοια Ναυπάκτου ο Παναιτωλικός και θα μείνει πρώτος στην Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο δε Πήγασος Αγρινίου,  που έχει τους ίδιους βαθμούς, θα παίξει σε ντέρμπι στο Μεσολόγγι (Σάββατο ώρα 17:00) με τον γηπεδούχο και δυνατό Λέων, ο οποίος ακολουθεί στον πόντο. Η Προοδευτική Αγρινίου υποδέχεται τον Απόλλων Μεσολογγίου (Σάββατο ώρα 18:00)  και ο ΓΟ Αμφιλοχίας τους Αργοναύτες Αγρινίου (Κυριακή ώρα 16:00)
 
Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΑΛΦΑ 93
Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της έκανε η ΑΛΦΑ 93 το βράδυ της Δευτέρας (φωτο), 1 Φεβρουαρίου 2016, στο Studio Πιθάρι στο Αγρίνιο. Παρόντες ήταν όλα τα μέλη του ΔΣ, ο προπονητής της ομάδας και όλοι οι παίκτες του αντρικού τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου.
Την κοπή της πίτας έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Σβίγγος, ενώ το τυχερό φλουρί κέρδισε ο Χρήστος Στραβοδήμος, που πήρε δώρο ένα tablet, ευγενική προσφορά των καταστημάτων Γερμανός. Πριν την κοπή της πίτας, η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε δείπνο στους παίκτες της ομάδας, μοιράζοντας ευχές για «καλή χρονιά με υγεία και σωστή αγωνιστική συμπεριφορά».
Η διοίκηση της ΑΛΦΑ 93, μετά το τέλος της εκδήλωσης, ευχαρίστησε το Studio Πιθάρι για την άψογη φιλοξενία, ενώ ο κ. Γιώργος Λάμπρης ευχήθηκε με τη σειρά του «υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας για το 2016».
papaioannou