Τα μπλόκα της Αιτ/νιας σήμερα – Ποιες ώρες και που θα είναι κλειστός ο δρόμος!

Σήμερα Πέμπτη 4/2 οι αγρότες του μπλόκου του Κεφαλοβρύσου έχουν αποφασίσει να κλείσουν τον δρόμο από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι και τις 10.00 το βράδυ, ενώ αύριο Παρασκευή θα κάνουν κατάληψη στον ΟΠΕΚΕΠΕ του Μεσολογγίου κατάληψη. Οι αγρότες, με μηχανοκίνητη πορεία θα ξεκινήσουν από το μπλόκο στις 10.30 το πρωί και θα πάνε στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αύριο, ο δρόμος στο μπλόκο του Κεφαλοβρύσου θα κλείσει από τις 02.00  το μεσημέρι και έπειτα, χωρίς ωστόσο να έχουν αποφασίσει μέχρι τι ώρα θα κρατήσουν κλειστό τον δρόμο, κάτι που πρόκειται να αποφασίσουν απόψε.

Στο μπλόκο του Ευήνου σήμερα οι αγρότες θα κρατήσουν κλειστό τον δρόμο από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 06.00  το απόγευμα, ενώ για αύριο Παρασκευή θα αποφασίσου απόψε το βράδυ.

Οι αγρότες του μπλόκου του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας σήμερα θα κλείσουν τα διόδια του Ακτίου απο τις 11.00 το πρωί έως και τις 04.00 το απόγευμα, ενώ για τις κινήσεις τους αύριο και τις επόμενες μέρες θα συμπεριλάβουν στην απόφασή τους και την απόφαση που θα λάβει το συντονιστικό της Νίκαιας που αποτελείται από αγρότες όλης της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και εκπροσώπους απο την Αιτ/νια.

Κων/νος Χονδρός