ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑγροτικα ΝεαΟι αγρότες για την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ: “Προκαλεί το λαϊκό έρεισμα η εκδήλωση για την “ασφαλιστική μεταρρύθμιση”

Οι αγρότες για την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ: “Προκαλεί το λαϊκό έρεισμα η εκδήλωση για την “ασφαλιστική μεταρρύθμιση”

Οι αγρότες για την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ: “Προκαλεί το λαϊκό έρεισμα η εκδήλωση για την “ασφαλιστική μεταρρύθμιση”

Οι αγρότες εξέδωσαν ανακοίνωση για την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 1/1/16 στις 6.30 στο Επιμελητήριο Αιτ/νιας στο Αγρίνιο η οποία αναφέρει:

Αντιλαμβανόμενη η κυβέρνηση τις μεγάλες αντιδράσεις που προκαλεί το προσχέδιο κοινωνικής καταστροφής που κατέθεσαν για το Φορολογικό και το Ασφαλιστικό και αφού απέτυχε να διασπάσει τα Μπλόκα , προκαλεί το λαϊκό έρεισμα με εκδηλώσεις – ενημερώσεις σαν και αυτή στο Επιμελητήριο με τίτλο «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση – Η πρότασή μας».
«Κύριοι» καταφέρατε μέσα σε ένα χρόνο μόλις, να μπείτε στην κατηγορία των πολιτικών που εκμεταλλεύτηκαν την ελπίδα του λαού και μας βύθισαν ακόμα πιο βαθιά στην κρίση! Αντιδρούμε στα μέτρα που περιλαμβάνονται στο εν λόγω νομοσχέδιο, καθως οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια χιλιάδες αγρότες αλλά και πολλούς παραγωγικούς κλάδους στον αφανισμό.
Καλούμε την πολιτική ηγεσία της χώρας να σταματήσει να παίζει με την νοημοσύνη του λαού, να αποσύρει το νομοσχέδιο και από κοινού να βρούμε άλλους τρόπους, πιο δίκαιους και αποτελεσματικούς για την σωτηρία του ασφαλιστικού και φορολογικού συστήματος της χώρας.

 

Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής : Το απόγευμα εκτός από τον αποκλεισμό του Κόμβου, από τις 17:00 έως τις 23:00, οι αγρότες θα δώσουμε δυναμικό παρών στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Ασφαλιστικό. Οι κινητοποιήσεις θα κλιμακώνονται ακόμα περισσότερο τις επόμενες μέρες και θα σταματήσουμε μόνο όταν αποσυρθεί το νομοσχέδιο – παρωδία.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr