Μάκος: «Αξίζει την ευκαιρία ο Βιγιαφάνες»

Ο Γρηγόρης Μάκος υπογράμμισε πως ο Λούκας Βιγιαφάνες αξίζει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια μεγαλύτερη ομάδα, μετά τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Γρηγόρης Μάκος υπογράμμισε πως ο Λούκας Βιγιαφάνες αξίζει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια μεγαλύτερη ομάδα, μετά τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας μέσος του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στην πρόσφατη πορεία της ομάδας του και στον ρόλο που παίζει ο Γιάννης Ματζουράκης στην αναμόρφωση της ομάδας του Αγρινίου. Ο Μάκος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας: «Όταν δεν παίζεις ως ομάδα στο γήπεδο τότε δεν μπορεί να βγάλεις αποτέλεσμα. Αυτό φάνηκε και σε εμάς. Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα που είχαμε. Δεν λέω ότι φταίει ο προπονητής. Αυτό που έκανε το νέος προπονητής ήταν να μας επισημάνει ότι πρέπει να παίξουμε ως ομάδα.
Είναι σημαντικό ο προπονητής να παίρνει και όλες τις δυνατότητες από τους παίκτες του. Αυτό το έχει κάνει ο προπονητής μας. Είναι σημαντικό να σου βγάζει ο προπονητής το 100% των δυνάμεών του. Η εικόνα είναι διαφορετική από το καλοκαίρι αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα χτίστηκε από την αρχή και χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να δέσει. Έπρεπε να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Είχαμε κάνει καλά παιχνίδια αλλά λόγω αυτού δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Με τη νίκη που κάναμε χθες φαίνεται ότι ξεκαθαρίζει λίγο η κατάσταση στη βαθμολογία».

Για τον Βιγιαφάνιες: «Η ομάδα έχει καλούς παίκτες αρκεί ο καθένας να βγάζει τα στοιχεία του στο παιχνίδι. Ο Λούκας είναι εξαιρετικό παιδί και έχει δίψα να διακριθεί. Του αξίζει η ευκαιρία που παίρνει και πηγαίνει σε μια μεγάλη ομάδα. Εμείς έχουμε παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα στη θέση του Λούκας. Απλώς θα είναι ένας άλλος παίκτης στη θέση αυτή. Είναι ένας παίκτης που λέμε «μαμούνι». Έχει πολύ καλή τεχνική, είναι γρήγορος και καλή ατομική προσπάθεια. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και θα βοηθήσει σίγουρα τον Παναθηναϊκό».