Διαραδιοφωνική εκπομπή αύριο Τρίτη για την κινητοποίηση ενάντια στην Υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας

Οι τελευταίες λεπτομέρειες  ενόψει του συλλαλητηρίου της 27ης  Ιανουαρίου 2016 για τα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου και τις Δομές Υγείας, οριστικοποιήθηκαν στη συνάντηση  της συντονιστικής  επιτροπής  που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου (πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος) το απόγευμα της Δευτέρας, 25 Ιανουαρίου 2016. Στη σύσκεψη συναποφασίστηκε η παραγωγή τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σποτ, το οποίο θα μεταδίδεται από τα ΜΜΕ,  προκειμένου να  ενδυναμωθεί το μήνυμα προς την Πολιτεία αλλά, κυρίως προς τους πολίτες ότι {όλοι μαζί, εστιάζοντας σε αυτά που μας ενώνουν, μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην κατεύθυνση της επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων που μαστίζουν τον Τόπο μας].

Επίσης αύριο, Τρίτη  26 Ιανουαρίου 2016 θα μεταδοθεί διακαναλική  εκπομπή από 9 έως 11 το πρωί, την οποία Θα παρουσιάσουν οι Δημοσιογράφοι Nίκος Αγγελόπουλος, Παναγιώτης Τσακανίκας, Παντελής Κούτσικος και ΒασίληςΜπενέκος.

Στην εκπομπή θα συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Αγρινίου  κ. Γεώργιος Παπαναστασίου και το σύνολο των φορέων που στηρίζει το Παναιτωλοακαρνανικό Συλλαλητήριο της 27ης Ιανουαρίου.

Ακόμη συμφωνήθηκε το σύνολο των ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) να αναρτήσουν – δημοσιεύσουν την αφίσα του συλλαλητηρίου.

Τέλος στην τηλεόραση του «ΑΧΕΛΩΟΥ» την Τρίτη στις 10 το βράδυ θα παρουσιαστεί έκτακτη εκπομπή για το θέμα.

Η Δια-ραδιοφωνική εκπομή θα φιλοξενηθεί στο στούντιο του » ΔΥΤΙΚΑ FM 92.8 «

koi-panaitoloakaraniko-640-x-453