Κοπή Βασιλόπιτας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αμφιλοχίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε σήμερα στις 6 το απόγευμα το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αμφιλοχίας, με τη μελών του σωματείου στο καφέ «ΚΛΑΣΙΚΟ».
Η εκδήλωση άνοιξε με καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Σωματείου κ. Κ. Μασσούρα που μετέφερε τις ευχές για μια καλή χρονιά στους συνταξιούχους.
Στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών Αμφιλοχίας παρευρέθησαν, ο αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Πρεβεζιάνος Γιάννης, και η δημοτική αντιπρόεδρος ΔΣ Ανδρίκουλα Σοφία, και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μάρκος Κατσιούλης.

e-maistros.gr

pita_sintaxiouxon-oaee pita_sintaxiouxon-oaee.jpg1 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg2 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg3 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg4 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg5 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg7 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg8 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg9 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg10 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg11 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg12 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg13 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg14 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg15 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg16 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg17 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg18 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg19 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg20 pita_sintaxiouxon-oaee.jpg21