Αγρότες του μπλόκου Ευήνου:’Μας έχουν εξοντώσει!’ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Έκλεισε για δυο ώρες η εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στην γέφυρα Ευήνου από αγρότες του δήμου Ναυπακτίας και Μεσολογγίου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πλέον υπάρχουν δυο μπλόκα στην Αιτωλοακαρνανία ,Κεφαλόβρυσο και Εύηνο τα οποία ενισχύονται από αγροτικά μηχανήματα συνεχώς.

Οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να μείνουν στους δρόμους παρόλο το κρύο που επικρατεί μιας και όπως λένε δεν υπάρχει πια λόγος να πάνε στα χωράφια τους αφού με τα νέα μέτρα τους εξοντώνουν.

Προς το παρόν θα κλείνουν την εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων  τις ίδιες ώρες  που θα κλείνουν και τα υπόλοιπα  μπλόκα σε όλη την Ελλάδα.

Να θυμίσουμε ότι το μπλόκο του Ευήνου είναι ένα από τα ιστορικά μπλόκα το οποίο την περίοδο του ’90 ήταν σημείο αναφοράς για τους αγώνες των αγροτών σε όλη την Ελλάδα.

Η Αστυνομική διεύθυνση Αιτωλίας με πληρώματα βρίσκεται σε όλο το εθνικό δίκτυο με τα πληρώματα να ενημερώνουν  τους διερχόμενους οδηγούς για την κυκλοφορία.

Δείτε στο βίντεο τι μας είπαν οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας στην γέφυρα του Ευήνου και το κλείσιμο της εθνικής οδού.

onairnews.gr

evinos_agrotes_onairnews_

evinos_agrotes_onairnews1_ evinos_agrotes_onairnews2_ evinos_agrotes_onairnews3_ evinos_agrotes_onairnews4_ evinos_agrotes_onairnews5_ evinos_agrotes_onairnews6_ evinos_agrotes_onairnews7_ evinos_agrotes_onairnews8_ evinos_agrotes_onairnews9_ evinos_agrotes_onairnews10_ evinos_agrotes_onairnews11_ evinos_agrotes_onairnews12_