«Ψίθυροι» για μεταγραφές, προ... Βέροιας

Γιάννης Ματζουράκης προετοιμάζει την ομάδα του για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς, με την Βέροια, και παράλληλα από ανθρώπους της ομάδας διαρρέεται πως υπάρχουν στα…

468065a1-d1b3-484b-94e9-35c855b8827c copy
Γιάννης Ματζουράκης προετοιμάζει την ομάδα του για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς, με την Βέροια, και παράλληλα από ανθρώπους της ομάδας διαρρέεται πως υπάρχουν στα «σκαριά» μεταγραφές.
Αναφέρουν τρεις παίκτες με τους οποίους υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και για τους δύο εκφράστηκε η πεποίθηση πως σύντομα θα υπάρξει θετική κατάληξη. Πάντως δεν έχουν αναφερθεί θέσεις στις οποίες αγωνίζονται, ούτε περισσότερα στοιχεία.
Στο αγωνιστικό σκέλος από προχθές ο προπονητής του Παναιτωλικού υπολογίζει και τον Βέλγο κεντρικό αμυντικό, τον Κόρσιενς που μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Πάντως δύσκολα να τον προτιμήσει ο Ματζουράκης, διότι ο νεαρός Χαντάκιας έχει δείξει πολύ καλύτερα στοιχεία (για εναλλακτική επιλογή) σε σχέση με τον Βέλγο στο μτς του Κυπέλλου κόντρα στον Εργοτέλη. Η χθεσινή προπόνηση αφορούσε περισσότερο την τακτική  ενόψει Βέροιας, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον τραυματία Παπουτσογιαννόπουλο.
 
Στην Βέροια είναι δεδομένη η απομάκρυνση του Γιώργου Γεωργιάδη από την θέση του  προπονητή και χθες ακούγονταν έντονα το όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που ίσως αφήσει  στον πάγκο του Πανθρακικού,  και μπορεί  να βρεθεί ξανά αντίπαλος του Παναιτωλικού την Κυριακή. Επίσης ο Ραούλ Μπράβο επέστρεψε στη Βέροια μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικός από τον Άρη και χθες  έκανε την πρώτη του προπόνηση.
papaioannou